Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Napos csárton RSI (37,76) a tavaszi korona para óta nem volt ilyen alacsony, Bolli alj 88,60 (tető 100,14) - ma itt 90-nél már a forgalom is megjött , holnap mi lesz a kotta ?
2 napos nickel 8 napot megyünk majd🙂 Egyszer egy "regi nagy szaki" azt mondta itt, nem szo szerint idézem,40 rol 210 ig is 5x van benne,de legrosszabb esetbe kiolvad mindenki. Hat 30 rol meg jobb 🙃
Akadozott itt nálunk a NET mordorban. Illetve konkrétan nem volt órákig. (tetszenek hallani illetékesek :-) De igy délután olvasva a fórumot akkor én lemaradtam valamiről?? Így anális irányba toltuk a színvonalat ahogy látom. Fárad mindenki pedig nyár volt. Én még BÉT-en amiben jelentős pakkal voltam azzal qva jól jártam Opus - 4iG - EstM (na jó Akko csak 30% körül hozott 1 év alatt), most van ez a DELTA beragadásom 140 körülről (nem szép, nem szép). Hát nem tudom. Most törjem meg a jó szériát?? Ha már ennyit ültem benne még egy kicsit várok. Ha tévedek akkor aggódhatok mert a szimatom megcsalt ezek szerint. Kiegyenesíttetem a kampós orromat :-) Szép napot és jó pihenést mindenkinek!!
Felesleges idegeskedni. Akar hova lerakhatjak. En csak azert nem idegeskedek mar mert viszont barhova fel is es nem hagyják lent. A kerdes hogy 100 110 vissza majd,vagy tényleg alkotnak egy nagyot,ami szepen feljebb visz,aminek jócskán itt az ideje. En sose esesbe vagyok pipa,annal inkabb amikor azt hiszem most megyunk,es sokadjara megall ugyan azon a szinten. Es varok par napot h megall,es bummm,de nem jon a bumm csak a vissza csuri. Ott nem bírom 😀
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.