Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ha ránézünk a napos csártra, akkor RSI (42.60) bolli szűkül szépen (89.08 - 100.56) - erről a szintről (indik lehűtve, BÉT nyári álma végefelé) már többször megindult, lassan forgalmat is illene csinálni, majd +látjuk mit ad a gép..
Csorog ez szépen mint az ember orra. Lehet megvárjuk a vírus második futamát?Attól tartva hogy újra benyomják a vallagokunkba? Csinálhatnának már valami pozitiv dolgot is.
Teljesen rendben van ez a kombinacio ! A zrt se véletlen ad el csak 40% azaz 50 m db .Osszegezve 12 13%.viszont itt magan kezben Barnaek által rengeteg van. Jo lenne ha jonne az a reszveny es valami hir mert egyre kenyelmetlenebb a cipő . Tenyleg csak legyen vegre valami😂
Még 4ig időszakban hallottam azt a kifejezést hogy NER 2.0 Hibrid részvény. Mantráztam is sokáig, pedig nem tudtam mit jelent (hibrid). Most már sejtem, valszeg állami és magán tulajdon kombinációja mindkét fél javára. A magán rész forrásokhoz és tőkéhez jut, az állam stratégiai szereplővé válik bizonyos ágazatokban és a nemzeti érdek érvényesítőjévé. Elméletileg win-win szitu lehet. persze ha nem lopják el. mert arra is fel lehet használni. Szándék kérdése.
Nem hittem volna a 4 igben. Viszont ezek szerint benne tartják meg a faccukat. Mészárt kimenekitettek de továbbra is ott vannak. Állam bele vásárolt de ha barmi bukfenc lenne 22 ben, nagyobb% ban magán kézbe van Valahogy így tudnám elképzelni itt is azt ami lesz. Az a 40% állami bevásárlás pont elég lenne,szarra tömni hufal , de a nagyobb szelet "magán kézbe". Tényleg ezen felül nem tudom mi hogy érkezhet és mikor . És ez nagy gond. Annak függvényében h máshol meg jelentgetnek,mi pedig maszatoljuk a vegrehaktasokat. A legjobb szó erre hogy elvagyok kenődve kicsit. Ez van.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.