Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
1 kérdés! Amikor nézünk egy részvénykönyvet pl kgy után vagy székházban az mitől hiteles? Legtöbbször csak egy exel táblázat, volt olyan azt estnél hogy ha a végén össze adtad a részvény db számokat nem is stimmelt! Akkor? Valakitől esetleg nem kén rajta lennie mondjuk egy elektronikus aláírásnak, pecsétnek? Azt tolnak be elénk amit csak akarnak, ezek a 90-es évek! Hol van ilyenkor Dióslaki?
Szerintem talalgatni folosleges. Jelenleg szerintem az is benne vsn a pakliban h ez a papir lesz a legnagyobb story a kovi honapokban, de az is, hogy ez a meszaros era atbaszasa. Mindenki eldonti h vallalja e ezt a kockazatot es ez alapjan hoz dontest. Soksok a szarkavaras a ceg korul, az ertekeles tul van tolva, varjuk,hogy jojjon a meglepi, de az vagy jon vagy nem. En meg bizok, aki hisz benne, ne adjon el 40 nel se,sot, az strategiai alapon inkabb vasaroljon olcson. Szep hetveget mindenkinek! Lesz, ami lesz, de jobb ha mindenki szamol a kockazatokkal :)
100 as színt hónapokig tartva volt( 100 beton biztos)! Most jön a 90 hónapokig( majd a 90 beton biztos dumcsi), vagy speka húzás készülőbe( harmadikra kicsi az esely)? Kíváncsi vagyok nagyon. Köszi minden jót!
Hát igen. Azt tudjuk hogy nem tudunk semmi konkrétat. Tényleg nem egy szűk milliárdos eredményre fog megindulni. De amikor megfog azt észrevesszük. Te írtad hogy kíváncsi vagy hogy fog megindulni. 1 m db piaci vétel vagy gap nyitás reggel. Erre én is kíváncsi vagyok. Sok türelem kell ehhez a papír hoz... Szintén jó hétvégét kívánok neked és minden kedves tulajdonos társamnak...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.