Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Megkerdezhetem hogy a fele miert maradt meg? Csak azert lennek ra kivancsi mert kb hasonloan pontozzuk a dolgokat 😀 ,annyi különbséggel, hogy en telibe vagyok még itt . Bizti van valami kis + benned ha hagytal azért belole.😉 De varom mar hogy a felet dobjam igy 10 ev utan nulla kozelibe, a masik fele meg marad amig marad... De valahogy mindig mínuszba van,nem sokkal,elenyeszo,de minuszba van,akar hol veszek vettem mindig,ilyet meg nem baccctam😂 ( persze parszor virtuálisan azert ereztem pluszt is😀) De nekem nagy öröm mar az is önmagában hogy 10 ev utan ujra látom azt amit egyszer koppra buktam, igaz ehez kemenyen rakellett vennem. Nem titok,októbert lottem be arra h tisztan lassunk. Masik megallo pedig tavasz. Nalam nincs tovabb a fent emlitett idopontokon tul.
Üdvözlöm. Fele pakkal kiszálltam bukóban, szerencsére a drága Tesla kompenzált utána. Úgy gondolja wisvik lenne Csacsalarrymedias+a fél kalendárium? Szépen csengő értelmiségi beszéd megfér a a szamosra kirúgú faluvégi kurta kocsma hangulatával? Miből gondolja ezt?
Engem nagyon nehéz megsérteni, pláne egy nyilvános fórumon. Reagáltam beírására a magam kissé néha csipkelődő, de alapvetően filantróp módján. Sok sikert kívánok a kereskedéséhez. :-) legalább ezzel is megtörtük kicsit a monotóniát amit Delta képvisel jelen pillanatban.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.