Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
;) jó két éve megkérdeztem egy "nagy embert" , hogy pl. ML-nek miért nem kell az EST MÉDIA ? Az volt a válasz , hogy amíg üres addig nem kell ML-nek .. !
Nézd "szektáskám" 😜 Én olyan nyugodt vagyok mint hal a szatyorban. Nekem nincs miért idegeskednem, a pénzem nem ég. Max a türelmem szokott elfogyni ami miatt kicist frusztrált szoktam lenni. Amit leirtam ezek vannak most jelenleg a ceg életében amit látunk amit tudunk. Azt h ki mit képzel bele mit nem és ezért negatívan ítéli meg a más által cégről leirt véleményt, az az ő baja. Venni nem szeretnék, már így is több van mint amennyinek kellene, maradjunk annyiba.
Felügyelő bizottság sztem ok a 2 ember erkezesevel. Egyik pinti koma, másik ügyvéd broker😂 Berki meg ment a helyére, kb ennyi a szerepe ennyi a figura . Engem is berakhattak volna kb😂 Ig részleg Német erőss sztem, másik kettő megy a kukába hamarosan, azaz oda 2 másik embert én várnék, illetve aki a trónt foglalja hely. Szval, 2 szaki csere sztem meg lesz, és a trónt elfoglalo. Aaaaa csak a labirintus komam mindig 😂 na ettől nem megyünk a falnak megint egy jó darabig. Csínján a 29. - ei varasokkal.....
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.