Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Azt ne felejtsd, hogy szavazni a Delta Holding fog a 125M részvénnyel. Az opció csak arra szól, hogy ki a DHG Zrt tulajdonosa vagyis ki birtokolja az MNM részvényeit. De a megfeleltetéskor ígyis-úgyis a DHG lesz a részvények tulajdonosa.
22-én van a megfeleltetés. De a vételek teljesülése t+2nap. Szerintem még ma, vagy a hétvégén lesz bejelentés, hogy valakik éltek az opciós jogukkal, hogy 29-én tudjanak szavazni a kgyn. Ezt most egy take-overnek érzékelem.
Nekem is dobnom kellett volna, a múltkor is 107-re húzták. 2 hét múlva meg vissza venni. Nem tettem. Én is mohó vagyok, ez az igazság. Tanulni kell még a hideg fejet. 😁😉
Hinta, palinta. Most megint megy délnek. 85-90-re. Csak ezzel az egy papírral lehet keresni havi 10%-ot. Ez van. Speka játszótér. Mint az egész tőzsde.
azért amit az árfolyammal művelnek az már felér egy merénylettel, iszonyú sok embert szétszopattak az elmúlt egy év alatt nem egyszer, üzenem h könnyű ám úgy kereskedni, meg sok milliót keresni, ha tudjátok az árfolyamot ahova menni fog a papír, meg ami a cél, ha tudom h 108 megy és utána újra 100 lesz most már ezredszer akkor én is kibaszott sok pénzt tudnék keresni, fulladjatok meg a pénzetekbe, meg azok is, akik ezt lehetővé teszik, megengedik....
valószínűleg jó vonalat követtünk, mikor a dhg-ban 750e ft-os 1 forinton történő tőkeemelés volt tavaly szeptember környékén, és a tőkeemelő az mnm invest volt. látszik, hogy magasan keverik a kártyákat, az nyrt felett kettővel!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.