Valahol megértem a kétkedőket. Az igazi est szektás mérhetetlenül makacs és kicsit őrült. Én is az vagyok. De a mai világban csak így lehet nagyot szakítani. Középszerre nem adunk.
Olvasd el a ma reggeli index cikkt is. A 4igben mind a fórumon mind Jászai részéről nagy a felkiabálás t-sys ügyben. Nehogy a kis estmédia a 8-as pályán beelőzzön.
Erre mondok én neked vmit.Mi,itt a kopasz EST nevű casinójában már megtettük a tétjeinket.Pirosra raktunk,bízunk benne,hogy kipörög.Lehet felelőtlenek vagyunk,de így döntöttünk.A jövőben ez kiderül.Balázs úr megpörgette a kereket,de az beakadt,csak pörög,pörög,folyamatosan,éjjel,nappal.Egyszerűen nem akar megállni.Na,itt arra várunk,hogy egyszer csak beakad a golyó a pirosba,és kezdetét veszi az őrült játék....
Törölt felhasználó2019. 06. 18. 00:57
Ez már akkor egyértelmű volt h Tremmel csak kiveszi a AV vagyont innen, bármit is várni ettől “butaság” volt már bocsánat. A cégnév és tevékenység változtatás pedig nem így működik, mire változtatnak ha még nincs is deal? Tényleg életszerű az, hogy egy “folyamatban lévő tárgyalás” közben a másik fél egyszercsak megváltoztatja a nevét a cégemre? Vagyont tartani ebben a papírban több mint felelőtlenség.
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/