a Davies Corporation első körben a Hun Mining 29 százalékos részesedését szerezné meg. Ehhez már szerződött a jelenlegi nagytulajdonos Servertech Inc. társasággal a tulajdonában lévő 15,47 millió részvény megvásárlására.A tervezett lépések kapcsolódnak a holland 6GMobile nevű céggel folyó tárgyalásokkal, amelynek során a 6G tulajdonosai Hun Mining-részvényeket vásárolnának, míg az anyavállalatot értékesítenék a Genesis utódjának.
Könyvvizsgáló szombati vagy vasárnapi bejegyzését úgy kimodizták,hogy még a hsz-ek sorszáma is folytatólagos.Szerintem őszig ne várjunk semmit. Más:esetleg a baltakárász,dőlésszög,kesztyű-kesztyűk szavakat egy picikét érthetőbben!
a konzum szárnyalás előtt nem volt egy évig agónia az új tulaj körül, jött a bejelentés, és robbant az árfolyam. itt pont forítva, megy a maszatolás már mióta, részvényes hülyítés, "laza" 150 millió új részvény nyomtatás a piaci ár századáért, mindenféle apport nélkül stb. nagyon nem áll meg a konzum hasonlat....
Szvsz meg fogja kapni, le van zsírozva az egész, onnan, h meglett a jogerős tavaly tavasszal. Gondolom ez volt a ner feltétele: vagy adod a céget kedves BCs, vagy kasza. Cserébe lekereskedhette a hullámokat amit ő okozott az általa gyártott bét közleményekkel/cikkekkel.
Szerintem előtte jön 30 nappal egy rkgy meghívó. Bár előtte lehet hír, akár bejelentéssel is, és utána megyünk szavazni névről székhelyről stb. remélem inkább ez lesz a sorrend, hogy a károgók ne tudjanak olyan gyorsan felszállni :)
Hát legyünk megengedők. Ha valakinek ez okoz boldogságot akkor legyen boldog. Lehet az a terve, hogy havi 10 ezer mínuszt nyomjon és ha sikerül akkor elérte élete célját :) Engem pl meg nem érdekel amíg egy sima reál beírásra is mínuszokat nyomkod valaki..
Hát abban biztos vagyok, hogy alaposan végig gondolt és megtervezett események sora kerül végrehajtásra. Így látatlanban, ezeket nem ismerve soknak tűnik valóban. Utólag pedig majd lehet kevésnek :)
Jok a kérdések hosszu lenne taglalni Anno konzum 14-3500 ki a fák gondolta ?!ertelmes embernek nem is volt hisz se TA se funda alapjan elképzelhetetlen volt! Itt a beten bármi lehet
Delta részvény bárkinek/Nagyok leszünk,nagyon nagyok/