Én is vettem spekázni nem is olyan régen 95-ért, de aztán láttam, hogy elég bizonytalan a felfelé menetele, ezért 104-en és 101-en megszabadultam tőle szerencsémre. De mondjuk lehetett volna magasabb is. Ezekben látszik, hogy megy a rángatás, és ha az ember ügyesen elkap egy hullámot, akkor jól ki is jöhet belőle. Azért a következő kört megvárom és visszaszállok. Ma szerintem 80 alá nem megy, de a 60-70 közötti sávot húsvét után talán tesztelni fogja.
Teljes mértékben igaza van kedves bátyám, én szóltam nekik hogy speka, hisz én indítottam:-)) de nem hittek nekem. 4igben már ott vagyok! Még ott1egy figyelem, lehet oda is beszállok:-))
Azt mindenki tudta mar akkor max azok nem akik nem akarnak rola tudomast venni.Sok a filleres reszveny nagyot lehet vele kaszalni,ha porgetik nagy forgalommal. BCS 20 eve ebbol gazdagodik.
szoval amit leirtam ujra igaz lett speka volt,nembaj ujra lemegy valameddig aztáj ujra spekázzák a vérspeke pappert,azért lehet egyszer nem lesz speka rali
Jol beultettek ide megint jo nehany kisbufit.BCS fele szokasos lehuzas.Pedig szoltunk azok keresnek akik a hullamokat lekereskedik.Megy vissza 60ft-75ft koze.
60 körül ugye érdemes lesz visszajönni? Az Opusban is játszanak rendesen, de sokan már örömtüzeket gyújtottak 320-nál, mások meg eladtak. Ott is írtam, hogy nur langsam! De hasonló a helyzet, mint itt, az is mehet még vissza, pedig ott megvannak a fundamentumok. Most indul a 4iG és a Takarék JZB.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.