“kszsah1 ma, 12:20nincs forgalom a lufinál , irány 35 alá sajnos , délre , szokás szerint sajnos ahogy évek óta , viszont az optimizmus biztató a Delta topikban , egyesek 3 számjegyü árfolyamot jeleznek elöre , “ 🤣👏
Miért nem szallsz be egy lufiba? Nem jó ha felmegy és nyerhetsz? Max veszel 40-en és eladod 32-n. Nem mersz bukni 10000*8 forintot? 2 nap alatt elköltöd kb
nincs forgalom a lufinál , irány 35 alá sajnos , délre , szokás szerint sajnos ahogy évek óta , viszont az optimizmus biztató a Delta topikban , egyesek 3 számjegyü árfolyamot jeleznek elöre , a
Technikailag a helyzet: 40,43, 52, 65 ... Stop loss 32..29 A kockázat hozam arány jó pár ezer vagy 10-15000 darabbal. Kitörési lehetőség, persze benne van, hogy nem sikerül. Ez most egy kicsit más, mint az eddigi próbálkozások. A forgalom is nagy. Igazából a lufi topik neve aktuális lehet😀😀😀🤭 Mi van, ha a leeresztett lufiba újra gáz kerül? Érdekük a magasabb árfolyamon történő kiszállás vagy az akvizíciókra is reszvenycsere a legolcsóbb mód. Most ezt a lufis dolgot biztosan jól látod? Én 100...80 között is adtam el, de 40 felett növelni fogom ha nem gond
Hát ha Soros Alexander a lufi felé keveredik , lehet hogy még az elemzöi nem figyeltek fel a lufira , minden lehetséges bár ennek az esélye mondjuk nem valami nagy ,
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.