Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én is örülök,h zártam a mai röpke longomat. ejj mekkora USA zakó. legalább lehet majd longolni megint. másik topikba írtam: 4458-4463 között van egy pici rés, azt szerintem betölti napos aljakat összekötve 4400-nél forduló legkésőbb
napos boli alja 15700, erről sűrűn pattant, akármekkora "pánik" volt. Persze most boríthatják, benne van a levegőben. De ez az USA-s leminősítés is egy humm-bukk. 1x fordulnak, kinyomják a szemünket a zöld gyertyák.
Meddig várod le? Én Longban gondolkodok már, bár a jelét még nem látom. Nálam valahol 15600-on van az alja. Bár a 15750 elég sűrűn megfogja, ami már igen közel van.
Nem tudom pontosan milyen tranzakciós díjra gondolsz? Egyébként xtb-nél új ügyfeleknek már nincs meta4. Van még náluk xstation, annak a mobil változatát használom, de nem szeretem.
Na,csak lezártam mindent.. OTP, BUX, kis bukóval, DAX, SP,komolyabb nyerővel. Ha visszahúznák 16.000-ig,holnap,onnan lehetnevújra short,ha pedig 15.750-re lemenne,akkor onnan talán long... A Magyar tőzsdét meg továbbra se értem...🤪
Ez a típusú hedge igazából nem hedge (CFD, turbó certi esetén). Pontosan ugyanazt éred el, ha ellentétes nyitás helyett zársz a meglevőből és amikor az újat zárnád, akkor visszanyitod a régit. Sőt, ha napon túl csinálnád, akkor rosszabbul jársz, mivel mint a long, mint a short pozíció átvitelét finanszíroznod kell.
Igen segítség is.. Én ugyanis eddig nem csináltam ilyet,hogy hagyjam futni a fő irányt,és úgy kössek mellé rövidtávú fordulatra fedezetet.. Örülök,hogy megosztottad..
Ma nem fordítottam.Reggel 8 óta futott egy short, amit este 8-kor zártam. Közben nyitogattam 10 pont profit beállítással longokat. Megszámoltam, este 8-ig 11 db long nyitásom volt, az összesen 110 pontot hozott. +a short 95 pont. Bejött a számításom. Extra nap volt számomra.Biztos voltam benne, hogy usa délután még leviszi.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?