nem reg kezdtem, az elso sajat alapomat, amihez nem nyulok....
amig nem ugy kereskedsz mint 1 alapkezelo, addig amikor penzt csinalsz, elkoltod valamire, ha meg veszitesz akkor pedig penzt raksz be a szamlara...
keves embernek van 12 evre %....
mondjuk ugy hogy nagyon ne turkaljunk egymas zsebebe:
legnagyobb napi hozam: 18% (tokeattetel nelkul)
legnagyobb veszteseg: 10% alatt
engem mar 2003-ban megtalalt az ado hivatal a nyeresegadojaval,
akkor meg Dzsungel torvenyek voltak:
a nyereseg utan egybol kellett adot fizetni, a veszteseget meg csak ev vegen kaptad vissza
sokan kezdtek kiesni az ev vege fele
;)
volt koztunk 1 kis nezet elteres (adohivatal),
tettem neki 1 javaslatot, hogy nagyon szivesen fizetek adot amit az ev vegen megmaradt profitkent...,de ok olyan nyereseg adot is szerettek volna amit igazan meg sem kerestem...
a javaslatom nem volt nepszeru...
azt mondtak ha nem tetszik el lehet jonni.....
hat en eljottem 50000-be kerult de megerte, meg azota minden evbe kb.2-3szor annyi adot fizetek ide mint ott kellett volna fizetnem nem letezo jovedelemre....
nem jo 2-3szor annyi adot fizetni, de jo 10szer annyit csinalni mint ott....
havi 1-2% az mar jo, evi 13-15% felett jo
de vannak veszteseges napok,hetek,honapok meg evek is,
1 jo strategia kb. 18-24honap utan garantalja 80%-ban, hogy nyereseges legyel es 24-36honap kozott megy fel ez 95% ill. fole hogy nyereseges legyel, megprobalok felrakni 1 tablazatot hamarosan, hogy ez hogy nez ki havi lebontasba....
kereskedesbol kizarolagosan nem lehet megelni...
azt felejtsetek el,
lehet jo hozamokat elerni, akar 40-80% is 1 evben tokeatttetel nelkul,de ha 12-13 folott csinalsz az mar jo...
(persze,csak akkor ha nem nyulsz hozza, es koltod a nyereseget utazasra stb...)
amig nem ugy kereskedsz mint 1 alapkezelo, addig amikor penzt csinalsz, elkoltod valamire, ha meg veszitesz akkor pedig penzt raksz be a szamlara...
keves embernek van 12 evre %....
mondjuk ugy hogy nagyon ne turkaljunk egymas zsebebe:
legnagyobb napi hozam: 18% (tokeattetel nelkul)
legnagyobb veszteseg: 10% alatt
engem mar 2003-ban megtalalt az ado hivatal a nyeresegadojaval,
akkor meg Dzsungel torvenyek voltak:
a nyereseg utan egybol kellett adot fizetni, a veszteseget meg csak ev vegen kaptad vissza
sokan kezdtek kiesni az ev vege fele
;)
volt koztunk 1 kis nezet elteres (adohivatal),
tettem neki 1 javaslatot, hogy nagyon szivesen fizetek adot amit az ev vegen megmaradt profitkent...,de ok olyan nyereseg adot is szerettek volna amit igazan meg sem kerestem...
a javaslatom nem volt nepszeru...
azt mondtak ha nem tetszik el lehet jonni.....
hat en eljottem 50000-be kerult de megerte, meg azota minden evbe kb.2-3szor annyi adot fizetek ide mint ott kellett volna fizetnem nem letezo jovedelemre....
nem jo 2-3szor annyi adot fizetni, de jo 10szer annyit csinalni mint ott....
havi 1-2% az mar jo, evi 13-15% felett jo
de vannak veszteseges napok,hetek,honapok meg evek is,
1 jo strategia kb. 18-24honap utan garantalja 80%-ban, hogy nyereseges legyel es 24-36honap kozott megy fel ez 95% ill. fole hogy nyereseges legyel, megprobalok felrakni 1 tablazatot hamarosan, hogy ez hogy nez ki havi lebontasba....
kereskedesbol kizarolagosan nem lehet megelni...
azt felejtsetek el,
lehet jo hozamokat elerni, akar 40-80% is 1 evben tokeatttetel nelkul,de ha 12-13 folott csinalsz az mar jo...
(persze,csak akkor ha nem nyulsz hozza, es koltod a nyereseget utazasra stb...)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?