Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
igazad van , nem kellene tápot adni neki a továbbiakban , mert nem lakik jól semmivel :)
Törölt felhasználó2014. 04. 15. 13:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nella, ha van esetleg olyan dolog amivel szerinted tudnal segiteni, hogy a DAX forum on sikeresebbek legyunk a kereskedesben kerlek oszd meg velunk, persze csak ha szeretnel segiteni....a forumozoknak.
Igerem nem szolok hozza a velemenyedhez, csak azert mert kedvelsz.....
rokakoma ,
már nem tudom hogy írni azt hogy NEM használok BB-t :) , próbáld megérteni ,
természetesen egy izmos profitos account bemutatásával bárki bármiről meggyőzhet, azonnal ,
sőt fizetek is érte ! :)
ez a topik rendesen szét lett offolva BB-vel , szerintem kellene egy topikot nyitnod "stratégiák" vagy valami hasonló névvel mert itt nem tudnak a fijuk normálisan komunikálni a daxról !
offshort nem akarok en radtukmalni semit, segiteni szeretem volna, hogy ne "vasalot hasznalj teafozeshez"
ha vegigolvasod a velemenycserenket, nem irtam, hogy csak a BB-vel lehet csak penzt keresni ...
az irtam hogy a T...-vel lehet penzt keresni
inkabb mintha arrol lett volna szo, hogy miert kene a BB-t a charter rakni ill. mire lehet es mire nem hasznalni, ehez te hoztal linket.....
amiben vannak ellentmondasok es abbol sikerult a lenyeget figyelmen kivul hagyni.....
es mindenfele joslasba bocsatkozni BB 2standard deviation, meg olyan mesek,hogyha az ar erinti az also szalagot akkor long......
(na ettol megyek a falnak), miert is lenne long??????
a lenyeg, ha nem hasznalsz chartot akkor meg veletlenul sem kerulhetsz olyan helyzetbe hogy vegig keljen nezned a chartokat...
;)
ebben talan egyetertunk
;)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?