Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
meglehet...mind1 tanultam belőle...csak fordulna meg már ez a szar ugy rendesen de nagyon nem akar nagyon neeeem -->eddig bejöttek a dolgaim de most ebbe nagyon bent ragadtam ahogy nézem nem fordul le most sem....áh
Nézd... sok múlik a beülőn.. sok múlik az MM-en... sok múlik a türelmen.. picológia..ilyenek. Az h Neked mi a jó, sajna nem tudom.. én azt tudom írni amit n teszek!
Erre nem nagyon tudok mit mondani.. ha olvasgatod napközben a totyikot, akkor láthattad.. az én elliotom kb túl is ment már.. h4-en felesleges már keeresgetni bárminemű hullámozást is.. mert millió van... már majndem h d1-en is!
én kicsit lejjebb zártam.... 97 környékén... ma pedig nem vártam 85 körültől lejjebb... így lett 2 pakkom... 1ik 85 körnékétől, a másik 75 környékétől... 67-es sl-el... épphogy.. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?