Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én ugyan nem foglalkozom egy antitőzsdés istenkirállyal
kevés vagy hozzá kurvára
mit kérdezősködsz tőlem?
mit írogatsz nekem kezdetektől fogva
azt sem érted ami már egy kicsit összetettebb gondolkozást igényel
pite
Megkérlek szépen, h hozzám még csak en is címezz semmit. 1x kérdeztelek, nem tudtál válaszolni, most meg jössz, h a rövid távba nincs benne az 1-2 óra.
Hanyagoljuk egymást ha kérhetem, épp eléggé lejárattad magad ahhoz, h ne álljak veled szóba!
Lö pá..
csúnya csúnya , bezony , ... de hátha még egy utolsó rugásra van ereje !
.. csak a szokásos copatás kedvéért :))
macd már rég minusz div-ben van naposon
véleményem szerint nem tud már új csúcsra menni...hetesen már nagyon csúnya lett, főleg sp....de dax is....sztem ma vagy hétfőn, 7300-7330 majd próba lefelé újra....
no kijött belőled a kultúra?
idézz pontosan ezt írtam
"no lámcsak bedobtam egy rövidtávon teljesen hülye 7200-as célárat"
nem tudsz olvasni ott van a "rövidtávon" szó és igazam volt mert utána még lekereskedtem a mélypontot is
ezek tények
a "féreg" miatt neked meg kijár a "gagyi tőzsdés pondró"
remélem én is h közel a short trend , addig még lőjön felfele egy kicsit magasabb csúcsot (mondjuk7500/600) , aztán jöhet a short , ... szentimentálisan a nullás lisztbe :))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?