Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igazad van. Csak éppen nem láttam meg, amit látni kellett volna. Azt, hogy MÉG esik, de MÁR irényváltás várható, tehát longirányba kell keresni a beszállót. Azért is voltam hülye, mert elemzésközpont és napi.hu elemzés leírta, hogy fordulat várható, de itt a is mindenki shortos volt.
Most az a helyzet, hogy MÉG emelkedik (bár én is hihetetlennek tartom), de MÉG nem tudjuk, hogy irányt vált, vagy korrigál.
Elnökválasztásig van még két hét, addig nem hiszem hogy elengedik. Mert, hogy fogják neki a kezét, az biztos. Akkor meg a gazdasági adatok is, meg a TA is egy kalap kutyagumit ér.
Most is éppen szép kis gömbölyded horog fazont formázva kúszik felfelé. És billeg a 400-on, hogy mindenki szívrohamot kapjon, míg eldönti, vajon merre méltóztatik tovább....
Szerintem korrekciót max követni szabad, de nem várni. Mert a várakozás felé kötöm a pozikat, nem az irány felé.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?