Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Akkor egy "kiadós esés" után voltunk, most pedig egy kiadós emelkedés után/közben vagyunk. Merőben más a szitu! (kvázi azóta emelkedik, mióta elfüstöltél)
Tudom. Várni lehet, szuverén jogod, csak nem jön. Én is így füstöltem el 7000 dollárt élesben. :))) Vártam a shortbeszállót, meg shortoltam is, amikor ment fel, mint a rakéta.
Ajánlom neked, hogy 200 eur vagy dollárral nyíss egy éles számlát, akár 50 vagy 70 eur vagy dpllárt fogsz tudni kaszálni naponta , ha ügyes vagy...teljes más mint demózni,,, hidd el
Amikor ilyen fordított "J" betűt, vagy horgot formál, akkor felfelé szokott menni. Csak szólok. Be nem kötnék rá egy longot. Ma félek tőle, ez még rúgni is fog. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?