Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
De basszuskulcs, ilyen sebességgel nem bírom nyomni a gombot. Öreg vagyok má' ehhez.
9 pont pluszom van csak, mert lassú voltam a mozgáshoz. UGZ-nek örülök, mert onnan ragadtam a longba.
Én még mindig felfelé várom, de már nem tradelem. Ez nekem sokk.
De már mi lenne abnormális? UGZ-ot igen gyakran egy ilyen hirtelen 20-30 pontos rántással oldják meg. (Sergei kifejezetten ezt szereti benne) A tér szerintem lefelé húzná, de 390-en a múltkor is el kellett egy darabig szopóznia, most sem fog könnyen menni.
Vagy az egészet áthúzzák a faxba, már úgyis minden belefér.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?