Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
szerezd csak meg a demoprofitot,a brókerednél váltsd át valami normális valutára,utald át nekem,majd én elboldogulok valahogy azzal a temérdek sok gonddal!
Köszi szépen. Már szereztem új chartot.
Szuper volt a mai nap. 304-től indítottam egy shortot, ami ugyan sosem ért célba, mert a másik demom 7282-nél befagyott (akkor azt hittem, nagy up lesz, de csak a chart romlott el), de a céláram 7248 volt (ugz 7238) és pöttyre 238-ig jött le. Longolni nem is akartam volna, de most várom meddig jön fel, shortolnám jó magasról.
Szép volt Lipido, gratulálok és egyben hálás köszönet a segítségért, veled 2 hét alatt visszahoztam amit az otp-n másfél év alatt elbuktam. Láda sörrel jövök neked minimum! Ha Vas megyében jársz, behajthatod!!!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?