Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A munkaerőpiaci adatok hatására máskor egy százast eset a dax , most volt egy 35 pontos leszúrás és megvették a robotok!Nincs mese ha valaki nagy pénzt akar keresni venni kell ,és csak néha a stoppokat állítani!A robotokkal nem tudunk mit kezdeni!Lipi , Wana ne hülyéskedjetek, én személy szerint miattatok ragadtam itt!Nagy veszteség lenne a topiknak!Remélem a hétvégén átgondoljátok és vasárnap délután már itt lesztek!
Sziasztok!
Én is sajnálnám a távozásotokat, nagyon sokszor kattintok ide(igaz én nem kereskedek DAX-ban), de egyszerű "átutazóként" is jó olvasni a kommentjeiteket !
Kszi ! Az egy gyémánt alakzat, én is tanultam jegyzetből, bár látom később mások is megemlítik. Szóval akkor kb. innentől van páran shortba mumifikálódva.. értem most már.
Kiváncsian várom mit írtok majd még erről kszi mindent !
Csááá lipi !
... ne marháskodj már ezzel a búcsulevél szerü méélátadással , mindenki visszavár ... , gondold végig ha lelépsz , hol találsz még egy ilyen normális topikot ? :))... látod mi lett szegény otitopikkal , vadiúj nickek anyázzák egymást , ... sehol nem lelsz ilyen jó topikra :)) , ráadásul te húzóember" vagy és a legnépszerübbek egyike , ez gond is egyben , persze h mindenki téged bacctat , ... tudod , úgy mint a pályán
... a legjobb játékosnak akar mindenki kötényt" adni , és a legjobb kapusnak akar mindenki gólt rúgni :))
aludj rá eggyet , vagy pihenj 1-2 hetet , ... de mindenki visszavár :)
OK, hétvégén majd írok oda a birkanyíró címről, aztán egyeztetünk, hogy mi is volna ez. Eddig asszem még nem írtam oda. Na addig is, jó hétvégét neked/nektek/mindenkinek.
Nagyon kszi ! Alapból nem bírom az "összeesküvés elméleteket", de sokkal laikusabbak számára, mint pl. én is elgondolkodtam párszor a napi grafikonokon, igaz nem tudtam rájönni, hogy miért nézem olyan furcsa előérzettel.
link
WA kiszivárgott információk valóssá váltak, ugyanis tegnap Mario Draghi bejelentette az EKB új kötvényvásárlási programját. Megszületett az OMT, a vásárlási programot szinte minden tanácstag elfogadta kivéve a német képviselőt amiből még akadhatnak nehézségek."...
erről még nem láttam hírt...
Csak azt nem értem, miért nem lehetett ezt ide a topikba is feltenni? Na mindegy, nem kell nekem mindent értenem...
Egyébként ugyanerről írogatok én is napok óta--- meg a sok elemző csóka is a nemzetközi tőzsdefórumokon--- messziről bűzlenek mostanában a vezető tőzsdék, valami oltári disznóság van készülőben.
Nyah mindegy, míg be nem következik, úgysem fogjuk megtudni mi az.
Az akar egy egygyertyas sziget is lehet.. Bar, tobb jobb lenne.. Az emelkedes is egy szigettel indult.
Törölt felhasználó2012. 09. 07. 20:39
Sziasztok!
Lipido kért meg, hogy a DAX topik mailcémére érkezett Wana üzenetet közvetítsem Felétek. Íme:
"Skacok, egyre erősebb a meggyőződésem - amikor szóltam a sok SZEM
feltűnésekor -, hogy sztem "átprogramozták a robotokat", ezt tényleg
megcsinálták.
sokféle tőzsdei mozgást láttam már, de azóta a nap óta
olyasmiket, amiket soha...
egyelőre nem tudom még egzaktul, hogy mit is köszörültek és azt hogyan lehet használni, de egyelőre legyen elég annyi,
hogy "nem engedik esni az indexeket".
a szinteket még betartják és néhány alakzatot is, de
az elengedhetetlenül fontos korrekciós alakzatokat, arányokat és azok időbeli tartósságát
teljesen eltüntették.... gőzöm nincs hogy ebből mi lesz...
csak a megérzésem maradt:
TALÁN
- további erős long húzás
- viszont a várva várt esés, nagyon a semmiből fog jönni és felismerhető alakzatok nélkül, óriási erővel, gyorsan
...... de erre ne tegyetek fel semmit, ez még csak ködkép, érzés...stb...éberség a lényeg a DAX 30 komponenséből 16 áll úgy mint maga az index,
14 pedig mélyen alatta, és ezek között olyanok is vannak, mint
a BMW vagy a Merci (Daimler)....furcsa, nagyon furcsa viszont úgy látom nektek reggel óta nem kellett agyalnotok, hogy meddig megy fel a DAX, mint a fórumban sokaknak
6(!) óra hosszája 7.231-nél őröl, két felszúrást kivéve, amibe ha bíztatok a vízióban, akkor nem szálltatok be tartósan Üdv: Wana"
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?