Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
70ért vettem, ment 2 évet, még 25-öt nem ért meg akkor amikor android vagy ios lényegesen többet tud...
ráadásul nokia is leszarja már symbiant... akkor meg minek???
Lehet, hogy igazad van, de ez így akkor is megtévesztő és ezért vizuálisan kezelhetetlen számomra. A stopvonalat figyelem és kész. Ha nem jut közelébe az árfolyam, akkor ne üssön ki.
Igen, Alfa-trader.
Sergei... előző telkóm nekem is e52 volt, aztán minő véletlen garancia lejárta után 1 héttel olyan hiba lépett fel, hogy dobhattam ki vagy 25-ért csere... ennyiért meg veszek droidos telkót...
ha kéne vmi hozzá szívesen adok... elég jó állapotban volt...
Az ingatlanadó bevezetését már rég fontolgatják, csak most itt az alkalom, hogy az IMFre fogják...Sokan fogják majd ingatlanukat értékesítnei, mert az lesz a szlógen: Lakni vagy enni...
Sok lesz a kinálat, ingatlan árzuhanás lesz
Igen, nyitáskor mindig az aktuális értéket adja hozzá, de ha mondjuk 24h-kor megnöveli a spreadot még //hasra ütése alapján mondjuk (5 vagy 10 vagy 50 vagy 100) pippel akkor az is hozzáadódik/levonódik az árhoz/ból.
Mondjuk az érdekes hogy csak egy párnál csinálja. Mivel demo akár tudnád tesztelni a többinél is.
Pl. DAX esetében ez napközben 1, estefelé meg 2. Majd nézd meg amikor vált, időt nem tudok mondani, mert mostanában nem néztem, és 1 vagy 2 az belefér.
Devizában kicsit húzósabb :-)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?