Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ez már egy elég régi keletű urbánus legenda, valamikor 2008/2009 táján lehetett hallani róla, hogy sok százezer plasztikkoporsót halmoztak fel vhol az usa közepén, mindentől távol. Ha keresgélsz a neten, biztos megtalálod a konteókat is róla.
én meg azt hallottam hogy 2012.-ben mindennek vége lesz a maják szerint. :)))azért mert beestek a tőzsdék nem kell rögtön apokalipszisre gondolni ha meg jön egy kisbolygó vagy valaki ránk dob egy kis atomot max pislogunk egy kicsit az erős fénytől, sok mást úgy sem tehetünk. de egy pénzügyi armagedonnak momentán én is jobban örülnék:)))
azzal kiegeszitenem, h valasztas jon hamarost usa-ban igy a kozmetikazas az alap, meg ott az a cliff is. amellett meg sok penz van vallalatoknal, maganszemelyeknel, amivel nagyon akarna mind kezdeni vmit. szoval ez tenyleg annak buli, aki irni tudja a hireket, mozgatni a piacokat, az most plane kaszalhat. tudnak-e vmerre olyan sztorit krealni, amire ramozdul a befektetesre varo penztomeg? hm.
Törölt felhasználó2012. 08. 22. 15:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
sabaj , most tanulok planktonul :)
Törölt felhasználó2012. 08. 22. 15:25
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 08. 22. 15:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem is gondoltam hogy erre löksz majd valamit kisujjból, majd összeszeded magad, adunk rá időt. Kegyes a team :-))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?