Akkor biztosa rosszul fejeztem ki magam. Tegnapelőtt icaka folyományán azt írtad, hogy napi csúcsot tegnapra 6614-re várod (ez be is jött, nagyon sokáig kitartott). Majd nap közben emelted 624-re.
Tehát a tetőről nagyon komoly elképzelésed volt.
Ami az aljat illeti, nem gondolnám, hogy hiányoznak a kevésbé pontos elképzeléseid, de azt tudtuk valamennyien, hogy 500 alá nem megy.
Tehát, ha én napiznék, akkor tegnap 500-ra és 620-ra tettem volna a stopokat, ha valami jel mást nem súg. Ez nem TA stoploss, hanem biztonsági stoploss, mert nem TA kiütésre, hanem technikai problémára van tervezve.
De ez csak egy elképzelés. Hangsúlyozom, hogy csak egy elképzelés.
Azért foglalkozom ezzel, mert nagyon sokszor szedték ki a TA stoplossaomat és ezzel rengeteg veszteségem keletkezett (mivel én nem napizok és távoli stopokat használok).
Azon filozofálok, hogy ha a tankönyvszerű stopomat ilyen gyakran kiütik, az nem hibás belépési döntésre vezethető-e vissza. (Mert az irány jó volt!!!)
Tehát a tetőről nagyon komoly elképzelésed volt.
Ami az aljat illeti, nem gondolnám, hogy hiányoznak a kevésbé pontos elképzeléseid, de azt tudtuk valamennyien, hogy 500 alá nem megy.
Tehát, ha én napiznék, akkor tegnap 500-ra és 620-ra tettem volna a stopokat, ha valami jel mást nem súg. Ez nem TA stoploss, hanem biztonsági stoploss, mert nem TA kiütésre, hanem technikai problémára van tervezve.
De ez csak egy elképzelés. Hangsúlyozom, hogy csak egy elképzelés.
Azért foglalkozom ezzel, mert nagyon sokszor szedték ki a TA stoplossaomat és ezzel rengeteg veszteségem keletkezett (mivel én nem napizok és távoli stopokat használok).
Azon filozofálok, hogy ha a tankönyvszerű stopomat ilyen gyakran kiütik, az nem hibás belépési döntésre vezethető-e vissza. (Mert az irány jó volt!!!)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?