Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
24880-ról van pozim, és pont 248770-60 körül szöszöl, onnan már csak egy felszúrás. de ha úgy nézem, 25050 is volt...ahhoz képest még akkor is 0ban vagyok;-).
+++ "Inkább 3-4 X 30 pötty mint a csodavárás főleg egy fomozott indexnél és persze ha nagyobb a falatka az még jobb. Persze ki , hogy szereti." - egyetértek!
CFD-ben kicsit más, ott 24780. napos bollinger közép 24500. 1hma200 nálam 24700. dow jones 45880 dupla csúcs, lassan az összes usa index átfogós piros. csodálom,h még tartják.
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart itt van a lényeg naposon. 24770-24780, előző csúcs, és az utóbbi 3-4 nap alja-test alja. támasz. ha ez a támasz bukik, akkkor az erősebb támasz az előző csúcs. 24300-24000 között valahol.
ktamask
ma, 09:28
Előzmény:
csdobos
Mára Nasdaq berosálást várok, a mértéke persze kérdőjeles. Majd rajzolok egy 4h-sat, az apácák kedvéért, és mert régóta nem rajzoltam. 1d-4h-n rajzoltam, sávtető, zászló tetőkt. gyakorlatilag az atyaúristent is elérték. és fibo 161-et már rég átvitétk. túl is húzták. pont emiatt lehetne nagyobb esés belőle. USA leállás még mindig tart, senkit nem zava.r Mért állt le? MErt nincspénz, nincs probléma. szőnyeg alá söpörve, ideig-óráig.
Nem ez a baj. hanem hogy esett 200-at, és ma +200ban nyit. napok óta ezt . 1x megunják és hazamennek, ma hazamennek végre? az a baj, ezt eljátszod újra és újra mindig nyitogatod a MÁP+ot, 1x nem fog jönni a kisegítő kampó. igazad van, csak rosszkor rossz helyne, magamról nem is beszélve.
Inkább az itt a kérdés,hogy ugyanaz lesz-e mint tegnapelőtt.Mert délelőtt ugyanaz jatszódott le,most is ugyanazok az akadálypk vannak,csak kicsit feljebb.. m30, h1,h4-en.. A TA hívők most zárnak,esetleg váltanak shortból longba.. Én pedig kivárok,és tartom a shortokat,mert meggyőződésem,hogy a fák nem nőnek az égig.. Na közhelyeket én is tudok. Nyilván kisebb az esélyem,hogy igazam lesz,mint a TA-soknak,akik most zsebre teszik a mai pontocskájaikat Amúgy gratula feketemelósnak a pontos nyitáshoz,még akkor is,ha már zártad..
Pl ha most kistopolódtam volna,és nem tudtam volna újra beszállni mielőtt beesik, miért jártam volna jobban,mintha kibirom,mert bízom a poziban,és a többszöröse bejön a végén a kezdeti veszteségnek.. De mindegy,hagyjuk inkább ezt...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?