Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
m5 közép alatt vesztegel...beérte, de alatta van. A remény hal meg utoljára:D Sunyi alattomos araszolgatás, aztán jön a zöld kampó +100, mert stoppokat talál. És látod már 18700 (STOP 18666> 18670 leszarom ha kicsap +4 pont)
hm. közeledik a stophoz. az előző kitöréri pont 18635, erre alapoztam,h ha már új tetőt csinált, az előzőt megtartja, második visszateszt 18635, hátha fordul, m1 boli felfele próbálkozik. ez amúgy tökéletes példa magamnak, dax 3x etláltam az irányt, amíg nem volt USA. amint jött USA, szarrá mínuszoltam magam. már 2x-30? Nem a kedvencem, utálom. "Túl sokat esett, kerek 1000", hát rohadjon meg, ha esik tovább alapon má csak azé is long.
szerintem is necces. de minden szarnak van korrekciója. kockázatkezelés. rakj egy 50-es stopot magad alá. ha továbbmegy a nyitónál stoppold le 0-ban. buksz 50-et 5 perc alatt, volt már ilyen a történelemben. -5%ról emelkedik a nasi. 22200> 18560 - 16,4%.
Lóf..szt van itt long... 3 évig long volt. Most short van. Persze,hogy bele kell venni.. Mint ahogy a longnál beleadni. Tök fordítva csináljuk.. A nagyok már rég kiszálltak,most jól lenyomják,hogy majd olcsón vissza tudják venni. De nem most mindjárt,azonnal. Pár napig még majdnem biztos,hogy esés lesz. De be is gyorsulhat,ha Mr Pánik benéz..
ha ez a próbálkozás is over, mára befejezném. irány a gyerek, a nagy büdös élet, így jártam. nasi m1: https://kephost.net/p/MTg3NDM3OA.png csinált egy zöldellő kalapácskát. jöhetne egy erősebb kampó. TP 17700.
Mindhárom nagy USA index betöltötte a szeptemberi határidős réseket a mai nappal. Sokat kellett várni rá. Holnap NFP. További esésnél az augusztus elejei pánik szintjei lehetnek vonzóak.
17660 fölé jön stop+5 17625 aztán mozi. vagy stop 17590 imádnék bukni a mai cashből. m1-en van egy aprócska gapescske 17620 körül (1 egység...), ezzel indokolnám a "próbálkozást".
holnap egy short szopató pénteknek kell jönni, különben túl nagy lesz már USA-ban az esés.....az meg ugye olyan, hogy egész nap lassan de biztosan megy felfelé és a shortosok nem hiszik el, hogy miért is megy ha előtte nap meg armageddon volt....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?