Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Már régóta rossz adatok jönnek a német gazdaságról,ettől még új csúcsra ment a Dax,mivel a cégek nem a német gazdaság állapotát tükrözik Ez volt a magyarázat,amikor értetlenkedtünk a Dax mozgásán..
Ugye kb. látjátok a mai makro adatokból Németország deflációba fordult? . Ez mit okoz? Senki nem fogyaszt mert várja az alacsonyabb árat. Totál válság! lsd Japán esetét! Japán 10 év után most tud túljutni a defláción!
Pont most tettem be 18.800-ra egy shell limit megbízást újabb 0,05 slotra..Pedig nem ajartam bővíteni,de remélem csak felszúrás lesz,és onnan fordulni fog...
https://www.investing.com/indices/nq-100 naposra tedd át és nézd meg meddig jött fel... látni fogd. a talpakig. (18800) sztem esés lesz, dax miatt 18660 alatt 18500-ig szabad az út. sok sikert, ha benne vagy, és ha szerencsével jársz. stoppoljál.
Ha elfogadsz egy baráti jó tanácsot,nyissál számlát az Admirálnál,vagy az XTB-nél, ott jobban tudnál érvényesülni. Én is csak a TƁSZ miatt tartottam meg az Erstés számlámat..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?