Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
sp-nél 1375-377 kis támasz, ez magfoghatja daxlit is, persze minden feltételes , mérget senki ne vegyen rá, szvsz, daxli még csinál ilyen csapongó napokat , sztem itt fog sávozni pár napig 6600-6800 környékén, mire eldönti mit akar ...
ma is csak szivatnak. 4-kor a DJIA 13050, lezuhan 12975-re, mert rosszak az adatok, de már fél óra múlva 13080. akkor ha a rossz adatra megyen le, mért megyen máris fel?
hja... most eu adósságot rakják a kirakatba, usa adósság mennyi is? tavalyi adósságplafon mizériára gondolok, ... majd a választások után előveszik azt ...
Azért usa más(már csak a valutájuk miatt is) Nálunk szinte minden állam /kivéve 3-4/ súlyos adóssággal, bank és munkahely problémával küzd. Ott azért nincs ez! Ráadásul itt a gazdaság is haldoklik, ott azért nem ennyire, szvsz!
az apple elérte a 600 mld market cap-ot napközben vagy egy hete? sztem igen
Törölt felhasználó2012. 04. 19. 21:08
Üdv Mindenkinek!!
on
Segítséget szeretnék kérni.
Kereskedő céget keresek, kb. 100.000huf-al kezdenék, ami érdekel olaj, arany, ezüst, valuta és indexek. Kis lot lehetőség (0,01) fontos. Magyar nyelvű felülettel. Szemezgettem az AdmiralMarket-el. Tudnátok véleményt írni róla, edetleg helyette ajánlani másik céget?
Segítséget előre is köszönöm!!!!
'Depriv kolléga' tanácsaira olyan mértékben érdemes hallgatni, hogy a nevezett kolléga épp egy 640 körülről indított DTS-t ül ki, pedig 'tudta', hogy magasabbra illene még mennie az indexnek, és utóbb látta a combos +div-et is m30-on.
Amúgy: gyakorlatilag mióta 660-ig leért (~ egy hete hete) azon studírozunk, mogy meddig megy fel és utána mikor indul le 6k-ig.
A jobbváll ~ három hét volt. A balváll viszont ezen a skálán tipikusan rövidebb szokott lenni. Elvileg belefér még egy kisebb kör föl. De a DAX nagyon beOTPsedett már. Nem tudom, mi lesz.
a Randomnál tudtommal csak certivel tudok olajat, aranyat, indexet (Dax) kereskedni.
Oly cégre gondolok mint amilyen az Admiral, ahol a tőzsde nyitvatartása után is tudok még kereskedni, úgy mint a demó számlájukon.
dax naposon még mindig van fennt egy rés 6940-70 közt,én még nem temetném,fordított fej váll lesz,ha 6600-ról holnap fordul,ellenkező esetben stornó,csakis kizárólag sztem.
Közeljövőben nem hiszem h betölti, sztem lassan fordul a kocka. Apple lufi is pukkad, bankok is, velük együtt amcsi futik is.... innentől esélye sem lesz manapság betölteni szvsz!!
660 egyelőre megfogta(mondjuk nem saját magátol, némi sp támaszra). Kiváncsi leszek, ha nem lesz sp, hanem lesz mondjuk egy -2% kína, mit kezd magával holnap?! Vélemény?
DOW-ban 'beragadt' egy potenciális zászló 12800-ra, egy potenciális fejváll 12700-ra.
Pozitív alakzat talán, ha holnap felmegy 13070 körülre.
SP-ben megvannak ~ ugyanazok az alakzatok.
DAX hellyel-közzel teljesítette a duplacsúcsot, holnapra nem látok semmit - illetve nagyon lent kellene nyitnia ahhoz, hogy valami értelmes látszódjon.
mielőtt Rocco közzéteszi a napi orákulumot, néhány gondolat a napos chart alapján.
Jelenleg mind a longban mind a shortban érdekeltek bőven találnak indokot a saját teóriájuk alátámasztásához.
Éppen a triplacsúcsos napos nagy fej-alakzat nyakvonalán libikókázunk, valahol bent a jobb váll sűrűjében. Részemről egy 6500/6480 közé való ereszkedés tűnik a legvalószínűbbnek ebben a pillanatban, mely akár ma is bekövetkezhet.
Amennyiben az sp500 is befejezi a megindított hármas korrekciós hullámot, akkor annak B tagja mostanában záródik, majd az induló C hullám valahová 1310 és 1338 közé viheti.
DAX ekkorra valahol 6000 környékén vagy alatta küzdene az ottani támasszal.
Mindez a következő két hétbe szerintem még bőven beleférne. Ha mégis kilövés északnak, akkor tévedtem.
Rocco mai szavaiban bizonytalanságot, hovatovább tanácstalanságot véltem felfedezni.
A keddi "blowoff" 6750 felett továbbra is nagy kérdéseket vet fel. Nem sikerült belőle észak felé továbbmenni, ezért a következő napokban a legnagyobb óvatosság javasolt a DAX-al - mondja.
Ma valszeg egy kb. 6650-ig való lecsorgást követően elképzelhető egy próbálkozás 6815/40-ig bezárólag. Utána felfelé egyelőre több nem várható, nem látható.
Lefelé vigyázni kell, főleg az ismert 6610-es támaszt követően, mivel onnan a DAX már nagyon kiszámíthatatlanná válhat, akár 6500-6400 közé is bezuhanhat.
Ha nem muszáj kötnie valakinek, akkor inkább a mozi javasolt mára.
Csúcs völgy elemzéssel az az érdekes, hogy daxi D1-en emelkedő trendben van és épp csak korrekció zajlik, valamint a reggeli felhúzással H1 is emelkedő trendre váltott.
Érdekes , pedig én pont az ellenkezőjét várom, na majd meglátjuk.
D1 utolsó alj -völgy pont- : 6529
utolsó csúcs : 6812,5
most épp korrekció zajlik, ha ebben a fázisban 6529 alá szúr az árfolyam akkor a trend csökkenőre vált. -nagy hajó lassan fordul-.
H1 utolsó alj : 6644,4
utolsó csúcs : 6703.3
Amíg az árfolyam 6644,4 alá nem szúr addig itt is emelkedő trend van.
Itt a rövidebb időtáv miatt több a trendváltás.
Hetesen viszont egyértelműen csökkenő a trend.
Tegnap ugyan ez volt, adatok előtt húzták fel (szar adatok jöttek persze) nehogy elessen a kritikus (610) szintig! Ma megviccelnek minket, vagy marad ugyan az a forgatókönyv? Vélemény?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?