a politikai helyzetnek megfelelően merjünk kissé reszketve egy réstöltést álmodni holnapra , ellenállások : H1 200 EMA , majd a H1 200 MA , lik alja 12226...este beszél a FED elnöke ő sztornózhatja a projektet
Majdnem 100pont, alig több mint 24h alatt sp-ben. Nem semmi. Nem tudom lesz-e másik láb lefele, de összességében nem fejeződött még be az emelkedés. Felét zártam, persze nem napi maxon. Ha leszúrna, visszavenném. Ha nem, hát így jártam. Jó hétvégét!
14.30 kor lesznek adatok..... ha jók vidámság kerekedhet pillanatok alatt és simán meglehet...este meg a Fed elnök beszél (20.00) arra is megtáltosodhat
a félelem kezd úrrá lenni a beragadt longosokon ...vártak némi korrekciót (nagyon nagyon logikusan) , de elmarad ....a kisebb emelkedésben is szórják ki a cuccot...lassan kezdődik a fájó rész margit néni és a stopok munkába állnak https://www.youtube.com/watch?v=DcFpvolRN3w&list=RDDcFpvolRN3w#t=103
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !