Van árjegyzés a DAX certikben.Nekem ma már 3 trédem volt benne.És a futi alapján lehet kereskedni benne.Otp direktbrókerben látom a könyvet a daxlicertikről.lehet benne adni venni.
nos nem szeretem a károgókat , de eddíg rosszak a jelek..... a söpö a 200 napos EMA-tól (876 lila) nem pattant eszeveszetten fel sem a pusszantás után sem éjjel a futi (vagy most) ...a dj szintén zenész http://keptarhely.eu/view.php?file=20191003v00qhyqml.png dax háát tegnap sikerült a 15 percesen és óráson olyan rsi értékeket produkálni amire nem emlékszem , persze a 2 db agysejtemtől ez már nem is elvárható...a tegnapi aljról a biszbaszaim egy része azt visitotta , hogy long mert 150-200 pöttyöt min felpattan ......a sentiment meg azt, hogy itt nagy szopacs lesz és taknyol tovább ...ma ugye a prompt zárva van csak az index futi kóvályog.... holnap nyitó után fog kiderülni merre az arra számomra (talán)....persze én kissé jobban súlyozom magamba a sentiment értékeit és preferálom taktika szavait ...ha sokan veszik esik ..
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !