....) 800 párszor megfogta már , de én óvatos kulturált lecsorgásra számítok a 200 órás MA-ig saccográf 736 köré aztán onnan akár ki is lőhet meglássuk ...sztem sokan zárni fognak inkább a keddig brexit tippmix miatt...:)
tippmix maradt péntekről ...a 800 környéke 3x megtartotta alatta a 200 órás EMA lejjebb a 200 órás MA (736 kb.) 700 körül újratervezés .....ja kedden a sápkórosok szavazgatnak (angolok , brexit) érdemes lesz kivárni majd kedden....:)
"belulosodsz" .... hehe, ezt palizálnám! :) apró változtatással, de csakis úgy hogy a szó remekmű jellege ne változzon , esetleg "ellulosodik" formában lehet róla szó? :))
Ez az A-B-C vari amit írsz, meglehetősen népszerű elképzelés sok más helyen is. A 11.900-12k közötti rész épp a leszakított fejváll nyakvonalát tesztel(het)né vissza egy B képében. Annyira meseszerűen tankönyvszerű volna, hogy nekem épp emiatt vannak is vele néminemű fenntartásaim... ha meg ránézek a kedvenc endrúz picsfórkomra, akkor akár benne is lehet.
jól van na, nem kell mingyá' elpityeregni magad egy kis rögvalóságtól...mi lesz veled így a tőzsdén? :Đ... Senki nem vitatja, hogy a (jellemzően) 2-3 megadott irányból volt már olyan (is), hogy épp' feléd ment az ár...:)... (de mikorra lesz ebből fizetős szobáztatás??)
Továbbra is játszom :))) A lógófibót csak hosszútávon használom, minimum napi, de inkább heti chartokon. Egyenlőre szépen hozta az esést, a 76,4 jelen pillanatban megakasztotta, ill visszavágta a 61.8-ra. Elliotból nem vagyok jó továbbra sem, de a hetesen mindenképp alázárt az emelkedő trendvonalnak, így ez akár lehetne a nagy "A" is (10 270). Ha így lesz, akkor a "B"-t kb 12 000-re várnám, visszakoccolva a 38,2-t, ( de minimum 11 450, 50.0-s fibó) utána jöhetne a "C" Ha mégsem így lesz, akkor folyunk az árral :))) Egyenlőre megint kicsit itthon leszek, úgy hogy nyomom rendesen m1-en is :)
feketemelos ...:)Gyula te mint a rosszindulatú beteg kullancsom pontosan tudod inkább elvonultam a dax topikból , de hiába mert olyan vagy mint tyúksz@r a cipőm talpán jössz utánam ...hiába neked csak ez maradt már behánysz pár topikba fikázol párat oszt jó napot háát szegénykém ...gyógyulást kívánok..:( közben 870...:)
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !