Nem tudjátok véletlen, hogy ha kilépnek, akkor az ottani regisztrációknál kell valami változásra figyelni? Vagy ha a magyarországi iroda nem az ottani felügyeletnél van akkor mindegy?
pont tegnap néztem egy olyan verziót , hogy visszateszteli a letört napos (lassan hetes) eső csati alját aztán egy nagy fejes kultúráltan alacsony célárral a manusz tán 9500 körülre tippmixelt
viszont mi van ha megtörténik a nem várt verzió és Teréz néni megszavaztatja a sápkórosokat és szépen lelépnek (lásd eredeti brexit szavazás vagy a Tramlii választás) akkor lesz némi b+ asszem...:) igy f@sós manusz lévén kivárás...DD))
Nálam gyakorlatilag elérte a célmező alját, innen kérdéses a továbbiak. akár még mehetünk tovább is, de egy komolyabb korrekció is jöhet. egyenlőre marad a napon belüli játék, amíg komolyabb belépési pont nem adódik short irányba...Napos: https://www.mql5.com/en/charts/9615462/de-30-d1-x-trade-brokers
én némileg azért tartok tőle ....11 k felett 11082-11178
van ott egy lik na oda illene egy réstöltés, ha (???) áttöri a 11 k-t ... brexit bár valószínűbb inkább be lehet már árazva a történet, mert tegnap nem volt valami nagy zárás hullám legalább is én mindenképpen nagyobbra számítottam ...a mai nap megalapozhatja a hangulatot a vidám kínai éjszaka longilag
Nem tudom, hogy mi lesz az eredmény, sem azt. hogy mikor, de nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki :) Dax megy, amerre akar. Továbbra is az új csúcsot várom naposon...
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !