The Labor Department’s producer price index was expected to rise 9.2% in November from a year ago, according to FactSet, instead they rose 9.6%...... Nem örült a piac az adatnak...infláció-s félelmek .
Nem követtem az NQ-t,így a mostani ránézésre,már nem láttam ebből semmit ...viszont most,hogy ránéztem a grafikonjára azt láttam,hogy long számára nem túl bíztató,de ezt ne is vedd figyelembe!! mert ott hatalmas irányváltozás tud történni percek alatt, ezért nekem az adrenalin-ügyileg túl sok :-)))
ebben az időszakban, ünnepek előtt, kicsi a forgalom, 5-10 perc alatt,úgy megtudják fordítani a piacot az ellenkező irányba, (mint a meglépett pozid)ha éppen olyanjuk van,hogy pisloghatunk mint a levelibéka :-)) (persze a Stop mindig velünk kell legyen ilyen esetekben is)....a KHSZ legyen velünk továbbra is!!!...Kivárás+Határozottság+Szerencs....Kivárni azt a pillanatot amit "látni-érezni"vélsz a piacon-grafikonon, és Határozott legyél,hogy meg is lépd amikor megérkeztél oda....utána meg Szerencséd,hogy jó irányt választottál :-))
Hát én is lezártam sajnos... És tegnap is korán zártam,főleg a nasdaqot.. Pedig a nyitás tökéletes volt 16395-ön.. Valamikor nem is kellene hozzányúlni,had fusson..
ez is megvolt,bent vagyunk 600 alatt 15597 ....innen lesz érdekes,mert
ha nem tud erről a támaszról fordulni,megyünk tovább lefele a
15415-15550 -es rés vonzásába...nem kicsi a tét.Részemről most
kivárás.Shortok zárodtak.
nem igazán akar-akart még 600 alá bemenni, 601-volt eddig a mai gyertyánk alja, így volt egy bátortalan longom ,és jelenleg short-ban várom ,hogy vissza tesztelünk 620-630 közé,esetleg 600 alá is benézünk...de kutya hideg van így várakozni :-)))..
meg is lett a doji, sőt, piros színű,mert bőven a nyitó ár alatt zártunk, jó nagy felső kanóc-cal ,aminek az értéke közel 120 pont...ez alapján a holnap ismét 15600 alatt leszünk,jöhet a a 15415-15550-es rés "támadása" betöltése....persze előtte még ,ma este zárás USA-ban,és Ázsiai nyitvatartás alatt is történhet bármi :-))...nem túl jól indult a hét.
atyám, erre csak annyit tudok mondani, egyszóval.. ÁMEN ...aranyigazság... és szerényen talán annyit hozzá fűzni,hogy néha a kivárás a legbölcsebb dolog!
OPEC upbeat on 2022 oil demand, says Omicron impact to be mild....nő a fekete arany iránti kereslet...akkor ez lehet inflációt növelő hír..... csepegtetik a pozitív híreket....valamire készülnek...a határidős kereskedés erre a hírre ásított egy nagyot,nem jöttek igazán izgalomba....
a királynői szigornak engedelmeskedve én a jelenlegi vidámságban (daxvix) a felsőt valószínűbbnek tartom , de az átlagosnál is bolondabb időket (hektikusabb) élünk , egy pislogás és 2-500 pöttyöt simán elmozdulhat valamerre ……és a szokásos..: ” … vedd figyelembe , hogy az esetleges vírus hírek miatt (is) 10 perc múlva zőccség lehet a firkálmányom….”
egy kis fejtörős játék :-) atyám maga olyan jó ebben! ....melyik rést tölti be hamarabb a kutyus? 15835-15865 vagy 15415-15550? esetleg lehet kérni közkívánatra? ....:-))
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !