Amikor az ember belenéz néhány topikba, akkor vagy politikát lát, aminek semmi köze az adott topik címéhez vagy kötözködést. Szakmai észrevételeket nagyon keveset. A DAX topikban Zsuzsa vérét nagyon szívták páran, másnak már rég elege lett volna, megpróbál itt írni, közzétenni meglátásait. Akinek ez nem tetszik, joga nem idejönni és olvasni, viszont ha hozzászól, akkor kéretik, hogy azt minimális tiszteletadás mellett tegye. Jó lenne, ha a topik címének megfelelő építő jellegű hozzászólások történnének és a kötözködés, trollkodás csökkenne.
az "álmoskönyv"szerint,most a nagy testvér nyitásáig ,pihenés van-jön...a csütörtöki piros gyertyánk felső kanóca( 15755) fölé szúrtak pár pont-al 15758-al, és most pihi jön USA nyitásig...remélem nem "bikacsapda"van készülőben...
Enyhén pozitív nyitás van készülőben a prompt dax-ban,valószínüleg a
pénteki zöld gyertyánk felső kanóc részében 15660 környékén .... ellenállások
15680-15700 közötti szakasz,15730-15740...támaszok 15600-15610 és 15550-15560 ....majd újratervezés.Usa határidős kereskedés,szintén enyhe pozitív tartományban.
pipa :-) zárásra el is fogyott a lendület a prompt dax-ban, mínuszban zártunk , az 50 napos mozgó átlag alatt. a határidő zárásáig még van pár perc, doji-t kapunk, hogy megmaradjon a bizonytalanság.... Kellemes hétvégét!
Inflation accelerated at its fastest pace since 1982 in November, the Labor Department said Friday, putting pressure on the economic recovery and raising the stakes for the Federal Reserve.The
consumer price index, which measures the cost of a wide-ranging basket
of goods, rose 0.8% for the month, good for a 6.8% pace on a year over
year basis and the fastest rate since June 1982.Stock futures rose on Friday, extending Wall Street’s rally this week, despite inflation hitting a 39-year high. Futures
contracts tied to the Dow Jones Industrial Average rose 175 points, or
0.36%. S&P 500 futures rose 0.55% and Nasdaq 100 futures added
0.65%. persze senki sem sejtette előre hogy mi lesz adat után-----én azért nem értem,hogy ez miért lenne jó,és miért örülnek a piacok?....persze még messze a zárás...én lefele várnám,max semleges,de nem vétel!
értem én, nekem is jó volt :-)) ...csak vigyázz milyen szavakat
meg "nyelvtani-módban"fejezed ki magad....árgus szemek figyelnek....:-))mai rés betöltve,a reggeli rögtön nyitás után,azért az komoly 100 pontnyi volt....a 15670-es ellenállásról lefordult, kis pihi.
usa nyitásáig megtehetik....nagyon beszorult 15610-15540 közé,a prompt-ra értem,mostanában azt figyelem inkább,és ahhoz számolgatom,hol is kell lennie a daxli-hatinak. ahhoz az értékhez képest mínusz pár pontocska...benne van nagyon,hogy megvárják a fő irányt a délutáni adatig,és addig 15540-15600 között lébecolnak...
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !