Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a cég csődbe menjen! Túl sok szellemi tőke, tradíció és infrastruktúra van benne ahhoz, hogy lehúzza a rolót. Itt valakinek kell ez a cég, masszív kivéreztetés van itt, hogy valaki megkaparintsa szvsz. Borzasztóan sajnálom, ami itt megy. Úgy bíztam benne annó, mint a testvéremben. Itt Vörös Csepeleztünk Coloppal és sokakkal...régi szép idők. 500-1220 kanyarom volt benne, mert meguntam. Figyelni kell, itt gigamutyi szagot érzek.
Igen úgy van ahogy írod ez egy működő cég, de ettől még ugyanűgy új tulajra vár, mint tavaly az Est,különben vége a dalnak. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy ez egy termelő és nem üres cég. Ha az Esttől irtóztál nem értem ez miért lett szimpatikus?
Ott van egy ures ceg egyelore. Itt van eszkoz es geppark allomany es rendkivul jolkepzett mernokok es szakemberek.Egy nagymultu ceg szoval a ketto nem ugyanaz. Az viszont igaz,hogy spekulativ vetel.
Nem igazán értem mit keres itt. Nagyjából ugyanaz a sztori, mint tavaly az Estmediánál:új tulajra vár a cég, ha összejön kánaán, ha nem megy a levesbe. Ugyanolyan spekulatív papír. Ha következetes ebbe sem vesz bele. Ha belevesz, szegénységi bizonyítványt állít ki magáról, hogy az elragadott negatív érzelmei miatt kárörvend folyamatosan az Esten. Lose-lose szitu számára.
Spekáknak pont jó, remélem, mihamarabb megtalálják! A magyar tőzsde mostanában úgysem a fundamentumot és a jó híreket értékeli.... (tisztelet a kivételnek)
CSEPEL