Szeretjük a csődös dolgokat, mert Főnix madárként támadnak fel és hipp hopp tele lesz a zsebünk. Én még autóból is csődőset vettem, a csődős Estmediából. Imádom a Saabomat! ;)
Néhány céget kimostak a sz@rból az utóbbi időben.Nem lennék meglepve ha ez lenne a következő. Ez egy működő cég. Csak néhány közbeszerzés kell és dőlhet is a lé. Nem kellene nagy erőfeszítéseket tenni...
Erről van szó. Amíg nem adják el akinek el kellene adniuk, addig semmilyen projektet nem fognak nyélbe ütni, cserébe marad a kivéreztetés. Reméljük minél hamarabb belátja ezt a maláj tigris is
Amikor kijött a legutóbbi közlemény a Navos felszámolással, ne tudd meg mennyre megörültem neki, amíg mások sopánkodtak. :) A Nav jól bevett hatalmi eszköz nyomásgyakorlásra... Hasonló részvényszám, kapitalizáció, veszteséges működés, mint a megvásárolt 4IG.Jó vétel ezen a szinten.
Egészen biztos vagyok abban, hogy a Csepel nem lesz kuka. Csak a megfelelő embert kell a megfelelő pozicióba juttatni. Ezt a folyamatot látjuk épp. Éljen Mutyisztán.
CSEPEL