Nekem ilyenkor mindig olyan érzésem van, hogy a zuhanással jól ráijesztenek "a népre", és ha most visszaemelkedik, akkor mindenki igyekszik gyorsan eladni. És így megint olcsón lehet vásárolni... Én is így jártam az előző (hetekkel ezelőtti) körben. Felment 1200 fölé, akkor kimaradtam az eladásból. Aztán visszazuhant 800-valamennyire, meg napokig ott is maradt 900 körül. Aztán most, hogy újra megindult, naná, hogy már 1190-nél kiszálltam.
Kellenek nekik a turbinák hisz minden eddiginél nagyobb energia éhséget prognosztizáltak az oroszoknál az elkövetkezendő időszakra. Gázuk van dögivel bármilyen technológia eszköz mely öket segíti és szükséges azt beszerzik!
Azt hittem, holnap lesz a "D" nap:( Amúgy teljesen igazad van, majd legközelebb. Az Eximes hitelre kíváncsi lennék, hogy akkor most hogyis van, amit leközöltek. Jöhet még itt hír, nem?
Én ezt nem nevezném vesztésnek :) nézd meg a forgalmat ezt mind a kicsik veszik mi? Hát persze, hogy nem :) amúgy meg nem mindegy hogy mikor lesz 2000 felett! Most vagy egy éven belül? Örökké nem húzódhat, ezer alatról már alig van párunknak. Feljebb húzódott a kereskedési szint ez világos. 3- nap alatt majd az összes részvény forgott biztos beültetés. Ugyan már :)
CSEPEL