Ugyan.
Hogy mást ne mondjak, én a helyükben idehoznék egy kínai autógyárat, ugyanis azok akarnak az euában terjeszkedni, de ugye védővámok miegymás.
Félkészen idehozza, itt szereli készre, és már meg is van a 10.000 feletti árfolyam.
EZ CSAK EGY ELMÉLETI példa, de hasonló ötletük lehet nekik.
Nézd át mégegyszer a hírt és láthatod,hogy tartozás fejébe szállt rájuk a részvény.
Nekik lehet az is jó ha 100ft-ot kapnak majd érte,mert már nem számítottak semmi jobbra...
tehát bármilyen alacsony szintre visszamehet!!
Értelek én, csakhogy ne magyar szemmel nézd a befektetést.
Azt is kétlem hogy tartozás fejében kapták, de akár így akár úgy nem fogják lehúzni a vécén hanem kezdenek vele valamit.
Szóval csak jó hír jöhet ezügyben.
Ráadásul koreából simán idehozhat egy pl. szerszámgépgyárat....telephely+eu megvan.
Mi kell még?
A krízis akkor tört ki, amikor több naprendszer egyesült annak érdekében, hogy kiváljanak a Köztársaságból. Ez lett később a Független Rendszerek Szövetsége. A krízis a klón haborúba torkollott
Lehet igazad van és felviszzik még majd valamikor felsőlimitre,de...
-ez a cég semmit nem ér..
-vagyona is nagyon picike...
-a főtulaj ennek a két koreai férfinak is azért adta oda,mert csődközeli helyzetben van és gondolomtartozás fejébe kapták a részvényeket.....
-egyszóval ez inkább negatív hír volt!!!!!
ui.:teszem hozzá 600ft-on én is vettem játékból 300darabot és 680-on dobtam,majd újabb limiten vettem 200darabot(720-on) azt meg reggel dobtam ki 750-nél..kerestem rajta pár ezer ft-ot és örültem ,hogy volt még nálam is "hülyébb" ember aki itt is megvette tölem...
Nem ér semmit,olyan volt ez mint a rulett-és most nyertem..!!
Fordítva is lehetett volna,de tudtam hogy sok ember nem tudja majd a hírt értelmezni és ezért veszi majd ezerrel!!
Pedig ,ha valaki olvasni tudna a sorok között akkor adni kellene ezt a papírt!!
Szia!
Jó...csak az a gáz hogy hír várható az új tulajoktól, ezért csak az ostoba kisbüfik lökik el maguktól csepkójukat.
Hogy ezek mikor fogynak el nemtudom, azt viszont igen hogy akármikor felffügg+duplázó hír jöhet.Lehet hogy holnap lehet hogy 1 hét vagy 1 hónap múlva.....
oké!
csak elötte szóljál hogy hol lesz az alja!! :)))
Törölt felhasználó2007. 04. 02. 12:49
csak náhány remegő kezű kisbüfi dobálja be parázva néhány százas pakkját.
A profi nagybefektetők gyűjtögetnek, és majd felhúzzák felsőlimitre amikor itt lesz az ideje.
CSEPEL