Csepelt sajnálom, remélem menni fog, szurkolok, akik maradtak és főleg örülök, hogy Hali leküzdötte iszonyatát a fórumos zombiktól, ideje volt megjelennie! Hajrá Hali! Ne tűnj el, sok hülye nem ér annyit!
Sőt, azon jár a fejem, hogy ha nagyon olcsón akarnék illikvid papirban sok közkedvelt hanyadot összeszedni, miközben a 180 napos atlagar felkuszott 1000 Ft-ra, akkor mindent megtennek egy szar gyj-ért , ahol aztán megvárnám , amíg alsó limitre nyomkodja a nép, és tele eladni konyveket idonkent egy tételben kivennem
Szerintem semmiféle orosz meg egyebek nem érdekes, nekem egyedül az "okos" pénz vásárló módszere tűnt fel. Ami egy az egyben ugyanígy történt opusnal és konzumnal is: nézd meg a 25-ról 70-re emelkedő Konzum pályáját, pont ugyanez volt. És a cég teljesen kilátástalan volt ugyanígy. Szerintem ez lehet adoopotimalizacio lényege meszarosnak: osszegyujtenek minél nagyobb negatív eredmenytartalekot , aztán átveszi a céget. Ezért lehet még 300 millió veszteséget gyujtenek kov 1 évben.Engem az megnyugtat , hogy egy forinttal se csökkentették saját tőkét.
A cég zsugorodasa ismert volt, csak a mértéke nem. Nem hiszem, hogy bárki emiatt vette eddig vagy emiatt gyűjtögette hónapokig rendszeresen egyben vásárolt 1-5 milliós tételben. Konzum és egy teljesen üres cég volt, mikor mészáros beszállt , és most ki tudja miből,de apennint vásárolt....
Hát ez most heves reagálású lesz, negatívan! Köszönjük mindazoknak akik döntés képtelenségükkel vagy direkt módon akadályozzák a projekt megvalósulását. Újabb várakozással teli időszak következik
Hitelt szerintem megkapjak de a tulajdonosi korben is valtozas lesz akkor.Ingyen kenyer nincsen a mostani rendszerben.Mas lehetoseg itt nagyon nincsen vagy tonkre megy a ceg.
CSEPEL