EST jó lesz. Most korrekciózott, de menni fog tovább. Ne legyenek kétségeink, hogy kormányközeli nagy kutya lesz az új tulaj. Minden médiafelület kell a kampányra és a gigantikus veszteség sem utolsó adóoptimalizálásra. Majd ha felfedik a nagy kutyát, lesz nagy sikítozás. EST-e van, EST-e van, ki ki nyugalomba... Hajrá Vörös Csepel!
Oksa, guberálj. KBC.nél nem tudtam venni est-et 15-ön, aztán 12-n sem. Most sikerült 26-on. Ezt is megértem. Ugyan csak 100k-val, de meglátjuk mi lesz. Ez most tényleg játék. Csepel viszont menni fog! Lehet, hogy csak karácsonyi bónusz lesz belőle, de ezt már kivárom:-)
Igen, de most elkezdett a forgalom is élénkülni, szemben az eddigiekkel. Ha nagyon levernék, én még belevennék.Hiszek a sztoriban, igazából a . hiányzik már csak az i-ről. Remélem itt már nem buknak (bukunk) el.
Egy helyben mozog már egy ideje, de nő a forgalom. Ma már nagyobb, mint az elmúlt öt napban. Nem tudom, ez mit jelenthet, de nem esik. Talán lassan lesz hír?
Szóval akkor most technikailag mi van? Bázis építés oldalazás meg volt, irány fel? Vagy csak a jelentésre piszkálták meg? Vagy csak azért, mert a többi kicsibe is belevettek?
CSEPEL