azért irtam mi van ha ma alá is irják és délután 5 kor hir,borzalmas milyen mutyi megy itt is,és a cepel éerdekes eddig nem irt semmit és most hogy ma is limit lett volna ez látszott pénteken ,gyorsan berakta 5 kor a hülyeségét ,mi ha ez nem manipulálás ,kicsik is ezt csinálják de a nagyok is.
azért az érdekes hogy milyen sokat vettek,azok minek vették,? akik eladták azok betolytak,ha ez olyan rossz hir lett volna akkor most 900 on állna 100 ezer eladoval!
Lényeges esemény, az Excel Csepel Kft. (leányvállalat) és a Distributed Generating Company LLC (DGC LLC) között 2016. február 12.-én megköttetett egy szállítási szerződés, mely 364 millió USD értékű 330 kW-os áram- és hőtermelő gázturbinák szállítására vonatkozik az elkövetkezendő 3 és fél évben. A berendezések által előállított áram és hő az Orosz Államvasutak részére kerülnek értékesítésre. Az EXIM Bank Zrt. ehhez a projekthez 269 millió USD értékű vevőfinanszírozásra adott kötelezőÉrvényű Finanszírozási ajánlatot, valamint további 14 millió EUR forgótőke finanszírozását vállalta az Excel Csepel Kft. felé. Az EXIM Bank Zrt. 2016. március 25-én 3 hónappal meghosszabbította kötelező érvényűfinanszírozási ajánlatát. . A projekt megvalósulásával a leányvállalat (mely 2 éve dolgozik az előkészítésen, és erre már 850 ezer USD-t fordított) forgalma – várhatóan – 30 milliárd Ft-ra fog emelkedni. A tranzakció kiemelt nemzetgazdasági jelentőségű exportot eredményez, és mintegy 500 új munkahelyet teremt Csepelen és a beszállítói kőrben, új technológiát honosít meg hazánkban. A leányvállalat megkezdte a turbinagyártáshoz szükséges dolgozói létszám feltöltését, és kiképzését. A technológiai dokumentumokat áttanulmányozta, megismert, és a szükséges honosításokat elvégezte. Mire is várnak?
CSEPEL