és mikor leirták hogy május 15 azota mennyit késett már söt bizonytalanabb is volt most legalább volt hir,tehát nem kamu a hitelszerzödés.és már ez is jo hirnek kezelhetö
Törölt felhasználó2017. 07. 17. 11:01
Van még egy lefelé igyekvő kispapír is: a Csepel, amely 7 százalékot
esik 1040 forintig, de a mínusz volt már jóval nagyobb is. Itt azonban
van konkrét ok: késik a cég egy exportszerződésének hatálybalépése.
érdekes eddig nem irta senki hogy a csepel 500 rol 100 ig ment most bezzeg igen ,szép kis speka ujságok
azt láto m ,itt is diliház lesz mint mészáros papperoknál.ez lesz a harmadik diliházi papper,pedig 500 nál olyan szép nyugalom volt ott vártam a hirt nyugodtan most meg itt is diliház lett én már unom ezt
egyetértek,szerintem itt is benfentes mutyik vannak már mert tudják hogy mingyá aláirják kihozzák a hirt ,meg is tette a magáét ,páran bevásárolnak,aztán meg jön az aláirás ,igy volt ez konzuimnál 60 on és többször is nem vélet len opit is felnyomták ,de konzit is ugyanugy itt is az megy
Hát benne van a levegőben! A bér firkászok meg direct úgy tálalták a hírt hogy az negatívan jöjjön le. Miért nem így pl: Közel a Csepel és az exim közti hitel megállapodás! Miért húzódna? Az oroszok miatt biztos nem !
Törölt felhasználó2017. 07. 17. 10:42
bejött egy nagy eladni ha igy csinálják a végén ténleg limit lefelé a végén
el is huzodott igaza van 3 évet,eltalálta,ha akar most vehyen ezen a szinten mert holnaptol nem kap,igaz hogy gyorsan lefelé is de felfelé kikapják és nézhet
CSEPEL