egyébként rést betölteni,és legalább nem kell venni 1350 en .lehet 1000 ren aztán nehogy elszámolják magukat mert máshogy lesz
Törölt felhasználó2017. 07. 17. 08:37
Előzmény:
törölt hozzászólás
beomlik a villággazdaság lap ha megveszem mint fideszes ha ilyen rosszindulatu cikkeket ir vaj a többiek mért nem irtak,ez az a nyulak eladják aztán jön a jo hir aztán nyavajognak lásd konzum mindenki aki eladta 70 ig az most otthon nyavajog ,meg teljesen ki van hogy nem nyert az évszázad üzletén,dehát mindig ugyanaz történik a'/ történelem eljö hozzátok/
Törölt felhasználó2017. 07. 17. 08:33
Előzmény:
törölt hozzászólás
szép zárolt cikk és megi a speka világgazdaság ja durva fordulat jön csak nem lefelé hanem fölfelé,mert most van mélyponton a csepel a gödörban és ez huzza ki ugy hogy durva fordulat jön az biztos
Semmi gond:)
Én nyitáskor nem biztos,hogy leszek.reggel beteszem az 500 darabom...de ha nem lesz sok eladó,tehát úgy látom hogy kedden már nem esik...és vosszatudpm venni a pénteken eladott csepeleimet olcsón(mondjuk ezer alatt),akkor többet is veszek 500-nál:))
ezt most mi lesz hétfön,ezt biztos nem t5alálja el senki,azért itt a papir többsége jo kezekben van nem dobják,spekik,forintozok biztos arra számitva hogy,aztán nehogy,amugy 930 at most kéne betölteni és 1100 on zárni,az tökéletes,és hirig ami remélhetöleg juli végéig megjön 1250 körül jönne,aztán már elado ugysem lesz,nehogy napokig egy hétig,többet már be sem irok.
500db-al ahogy mondtam én is ott leszek nyitáskor 1350ft-on.(mondjuk arra számítva,hogy olcsóbban jutok majd hozzá,ha me mégis felső limit környékén zár úgy is jó:))!)
CSEPEL