értem én,de ez csak szerencse kérdése volt..aki 230ft-on vette,az ,ha eladná csak veszteséggel tudja ,ő nem tudja használni a nyereségét.(hozzá teszem Konzi és Opi egyedi esett,20 vagy 50 éve van ilyen egy-itt most rögtön kettő-)
9 éve felfele megy a tőzsde itt nem nehéz nyerni.lesz sajnos fordítva is.
Köszönöm! Azt még nem tettem hozzá, hogy nagy nyerőből spekázok csak már. Amit Opimusban nyertem abból vettem itt ingyenes részvényeket 500-on. Nincs tétje, csak a nyerő kérdéses.
Szia!
tudom nem régen kezdted el a tőzsdézést,tehát ilyen kijelentéssel,hogy melyik stratégia a nyerőbb nagyon vigyázzál!!!
Pl:Gardénia,Hunmining,Humet-pbc(saját példa),Nutex,Twd,stb.
Ezek mellett sokáig kitartottak a befektetők és mi lett belőlük...
Így megy ez Zsoltikám! Köszönöm! Ezt a "résen leszek"-et, sokféleképpen tudom értelmezni.
1. A lehetőség oldaláról? Lecsapsz, ha alkalom adódik.
2. technikai alapon? 930-nál van rés igen.
3. Vagy netán életfilozófia? Rocco Siffredi (tisztelem, becsülöm) művész úr óta tudjuk, hogy minden rést be kell tölteni. :) :)
Akárhogyis értetted fiatal barátom, tudom, hogy jól gondolkodsz. :)
Pontosan! Az itteni kemény magnak úgyis szépen ki fog jönni a lépés. A nyerő speka okosan diverzifikál, szétosztja pénzét az ígéretes sztorik között és nyugodtan várja, hogy learassa a babérokat. A vesztő speka fél a veszteségtől, minden apró rezdülésre megremeg, dobálja a papírjait, majd kesereg, hogy megint nem keresett semmit. Itt sokan kőkeményen kitartanak, van egy víziójuk, végigviszik, amiben hisznek és megcsinálják. A kárörvendőknek meg mindig csak az irigykedés a "termés". Így megy ez, amióta a világ világ...Ettől függetlenül az én realista forgatókönyvemet leírtam, minden egyéb számomra a pozitív meglepetés kategória. Amúgy meg lényegtelennek tartom, mi történik rövid távon, ha a bizonyítvány osztásnál biztosan tudom, hogy igazunk lesz.
egyetértek mindennel,2 kivétel az igaz 700 támasz de 800 alá nem megy talán egy rés volt 930 on és lejebb nem megy azt betölti 1000 felett várjuk a hirt,a másik igaz a bizonytalanság ,de ha beleolvasunk komolyabban mélyebben akkor látni hogy meglesz a hitel ,hiszen államvasutak igent mond és nyilván azt fogja ugyhogy itt most pozitivabb a dolog mint hir elött,nekem,és ha a hitel meglesz beülök a karosszékbe és mozizok lehet 7500 ig,mert akkor stabillá válik a részvény és utána csupa jo hirek jönnek folyamatosa,ja és mindenki ezt a részvényt akarja venni,portfolio is
Egyetértek. Sógor meg azt mondta, ez is találgatás, hogy csinált valaki ezzel a hírrel egy mini csavart, hogy lentebb még valaki jól bevásárolhasson. Ki tudja?
Sziasztok! Olvastam minden véleményt, csak nem volt időm reagálni. Azt szokták mondani, hogy a befektető imádja a jó híreket, megbirkózik a rossz hírekkel, viszont gyűlöli a bizonytalanságot. Ez a hír számomra, bizonytalanságot szül, ezért a remegő kezűek nyugodtan dobálhatják, legalább aki akar, még bevásárol. Pozitív viszont, hogy így már azok is elhiszik, hogy "van valami", akik eddig a hitelt is beetetésnek hitték. Kereskedésben 2 nap limittel számolok maximálisan lefelé, több nem lesz szerintem. 700 környékén fogunk megállni és onnan indul majd újra a rally, ha lefixálódik a hitel. Ez egy negatív forgatókönyv, ha másképp alakul, csak örülhetünk. Egy a lényeg, nem kell betojni, józan paraszti ész szabályait hívom megint segítségül: egy cég nem azért dolgozik 3 évet valamin, hogy biztosan tudja, nem kapja meg a hitelt a projekt finanszírozásához. Szóval, aki akar, nyugodtan dobáljon, de én személy szerint majd mosolyogva fogom olvasni az "Istenem, inkább mégis megtartottam volna a papírt" hozzászólásokat.... :)
Azt erzem tobbszor olvasva a hirt, hogy a reszletben van a titok, tekintve nehogy mar au exim adjona az orosz allamvasutnak hitelt :)A mi mutyi magyar eximunk, valami mas van s az is jo hogy errol a Csepelt az orosz fel ertesiti, s nem az exim ertesiti a Csepelt.Szoval sztem lesz vmi izgi tobb fordulattal, aki ugyes reggel bevasarol a remegokezuektol a tobbit meg eldonti az akinek ma kellett volna meg sok 1125 ert.
Egy ember vett 50 millióért itt 1000ft környékén??Ez komoly???Az elvileg 50k.hosszú távra?Ismered?Te magad vagy??
Törölt felhasználó2017. 07. 14. 23:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
jonapot tompika
Törölt felhasználó2017. 07. 14. 23:15
COLOP
ma, 17:00
előzmény: #6477 Nimbus
szerintem a hir derült égböl villámcsapás ugy jön,mikor már nem számitunk rá
jött is a hir megmondtam,de nemsokára jön még,aztán a többi
50 milliót tett be valaki! itt ezen az áron! Mi nem lehet ezen érteni? :))))))
Törölt felhasználó2017. 07. 14. 23:10
kevés az elado pakk és nagyon kevés a közkéz 420 ezer kb .ebböl max 20-30 ezer nyul van ,a többi nevet a portfoliosokon,amit irkálnak,jo kezekben és biztos kezekben van ez a papper,és a benfentesekröl ugye azok nincsenek is konzumban és opiban sem voltak
CSEPEL