azért az 1350ft-ra mérget nem vennék..az,hogy reggelről megfordul szerintem is lehetséges..:)
Mondjuk a támasztásos ötletemre nem sokan reagáltak??Nem kell senkinek olcsó csepel:)??
Én 500db vétellel nyitóba ott leszek és átgondolva felső limiten.
ez igaz,és kihagyta a dél amerikai,lehetöségeket,talán észak amerikai ,és további arab.illetve ázsiai,és ha ez sikerül az oroszok további rendelést adnak az tuti,hiszen akkor már meglesz a géppark,stb.stb
igen ha,de azért ezt ne vegye,a konzumszélhámos részvényhez,mert itt tisztességesen dolgoznak,remélem evvel az eggyel egyetért ,ezért megérdemelnék a hitelt
S itt van meg az Al-hikma Dubai toronyhoz 90%ban elkeszult s leszallitott parkolohaz rendszer, s az sem ket filler!E miatt lett gyenge az evvegi eredmeny mert ezt a Csepel megcsinalta leszallitotta 90%ban de a cash nem erkezett be!S meg egy hogy a Csepel legnagyobb megrendeloje 20 ève OROSZORSZAG!! Ez igy volt a regnalo eximes vezer elott is meg lesz urban utan is!
Jol mondod kb 10% amivel szamolni lehet mint profit!De az oriasi osszeg 2 millio reszveny van s ebbol kb 400 ezer kozkez! Szamitsd ki hogy reszvenyenkent ez mennyi penz!Ebbol wgy honap alatt a fele megforgott! Ezert nem varok hetfon nagy boritast mert aki eddig szisztematikusan gyujtotte, az nem hajitja ki arra a hirre hogy az exim egy kerdest tesz a DGC fele hogy sracok jo lesz e így meg úgy?
ennek kb 90%-t a különféle anyagi ráfordítások teszik ki, - valamint a bérek és egyebek pl szállítás, garanciás dolgok stb stb
a maradék lenne a nyereség, ha egyáltalán megkapják a hitelt,
ha jol számolom akkor 73 miliárdot vesz föl a csepel,ennyi pénz miatt még jo hogy vizsgálódik, szerintem ez mindenhol igy van ,tehát ez jo hir volt ,amugy eddig is bizonytalan volt a dolog,de szerintem most biztosabb lett evvel .Eddig tudtak várni a csepeles részvényesek akkor most pont a célban eladni ,?!
Ha valaki nem látja át, hogy mi folyik az országban és nem utazik a nagy kutyákkal (ld. Most legújabban BIF, a sor persze végeláthatatlan), az üljön le a sarokba és siránkozzon, hogy nem volt esze a felismeréshez és hogy ebből a buliból is kimaradt. Igazad van.
konzumnál már veszélyes mert nagyon magasan van és annak vége a nagy menetelésnek,opimusban még van tartalék,a többi kicsi hanyagolos,nagyot már csak a csepel mehet az ujabb válság elött ami bármikor jöhet már. és ha lesz nyomda és zwack sem lesz biztonságban a többi nagy meg megy vissza kitudja meddig,
Szerencse volt, de itt nem csak ez a lényeg, hanem hogy legyen világos víziód, hogy pontosan mit, hogyan és miért csinálsz, máskülönben bukásra van ítélve. Nekem vannak tőzsdén és tőzsdén kívüli apró pénzes, nagyon magas hozam/ kockázat arányú spekáim. A lényege, hogy egynek elég bejönnie ahhoz, hogy mindent finanszírozzon. Mészáros vastag nyerő, úgy néz ki, Csepel is az lesz, minden más már tényleg hab a tortán. Ez a rendszer nagyon hosszas fejtegetést igényelne, nem kívánok bele menni. Nem nagyképűség, de tényleg tudom, mit csinálok és nem számít, hogy bármelyik egyéb spekám beesik akár 50%-ot is, mert abban a helyzeti előnyben vagyok, hogy már láttam a jövőt. Született egy ismert kimenetelem és ezen ismert eredményhez igazítom az egyéb spekáim kockázatvállalását.
CSEPEL