Sztem opi meg a konzum elviszi a spekekat rossz iranyba rogton mindenki duplazna.Ertheto csak nem valos kepzet.Ma 10 eve a legmagasabb atlagforgalmu nap volt a ossz kozkez 3% a forgott. Lassan haladunk, de hir nelkul ez is vmi s nem is akarmi.
Semmi gond, ne értsd félre, csak ha az én apám Kennedy lett volna, de más életem volna hozzáállás sehová sem vezet, erre próbáltam célozni. Másrészt a féktelen hozaméhségre céloztam, ami mennyi embert sírba dönt a tőzsdén. Úgy csinálod, ahogy akarod, én kiülöm a pénzt itt is, ott is. Ha sikeres akarsz lenni, ez a felfogás sehová nem vezet. Téma lezárva részemről, sok sikert.
én annyit irok csak nutex rövidtávon jo lehet de nem biztos mert ott ,nagy manipula megy bármikor beszakadhat, és aztán bennragad az ember egy évig ,vagy eladja bukoban
ide bizony türelem kell.van itt aki 2 éve van benne én egy éve ,és ráadásul egy évig 430 -500 között szutyogott.,most már az utolso pillanatokban vagyunk a 3 évhez képest.persze ez nagyonnagy projekt ,de azért én sem gondoltam ,ilyen sokáig tart,persze lehet ezt igy istervezték.,3 éves terv
most miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, leírtam egy mondatot, nem szidtam se a papírt, se titeket
kettő között vacilláltam ahogy te is a rába és eközött........... és???
és ha fél egykor nem veszek bele, lehet esett volna lejjebb........:))
Biztosan szomorú vagy, mert a jó kereskedés ezek szerint azt jelenti, hogy megveszem a papírt és 10 perc múlva limiten van ugye? Semmi gond, holnap reggel el kell adni nyitóban és nem fog fájni a fejed. Hú, de haragszom az ilyenre, mikor a hozaméhség megbolondítja az embert.
Persze persze. A világ legcsúnyább szokása tőzsdén, amikor a világon senki nem látja a jövőt, de venni nem mert az illető, ellenben sopánkodás az megy, mert le szeretné aratni a világ összes, előre nem látott profitját. Gondolom ,azt is sajnálod, hogy nem vettél Tesla shortot, 20 Forinton Kunzumot, meg 5 Forinton Opimust, nem? Imádom ezt a hozzáállást. Na ez az, ami sehová nem vezet, ez a totál értelmetlenség kategóriája.
lesz az még joval magasabb ,a csepelt még nem merik venni,azért vagyunk itt, itt van a legkevesebb részvény ,közkéz.érzrm azt hogy már alig bir várni ,a karámban, a bika,és majd ajtostul fog kirohanni
690 elfog fogyni ,vaj a 10 ezer holnap ott marad?695 ön,aztán nehogy valaki kikapja
Törölt felhasználó2017. 07. 10. 14:37
szép lesz ez mert konzum opi ,lecseng valamikor és valahová kell tenni a pénzt addig csak lesz hir ,és mindenki csepelt akar venni,ha lo nincs jo a szamár is.
CSEPEL