itt azért ,vétel és tömögetés van,vagy adogatás inkább,irtam hogy 700 ellenállás ha netalán átmegy akkor hamar ezer ft lehet hir nélkül. ha jön a hir akkor tökmindeggy
Ottonét 70 forint fölé várom, csak nem tudom az rv. bevezetés mit fog csinálni a céggel, szerintem inkább lefelé fog tartani az árfolyam mint a CIG-nél.
Appenin, Gspark érdekes lehet az ingatlanárak elszabadulása miatt. De a Rábát nem értem, sokkal magasabban kellene lennie még se indul meg. Futuraqua-nál nem értem miért veszteséges, a vizben nagyon nagy pénz van.
Opimus, Konzumot folyamatosan adom el. Konzumot 5000 ft-re, opimust 350 ft-ra várom kb.Zwack, Nyomda, Forrás. Forrás kivezetés miatt érdekes lehet, ha lesz.
Hát az túlzás, hogy ajánlok, de nekem ez a 3 van és most vettem tegnap Appennint 213-on. Ha lenne még pénzem, vennék egy kis Rábát vagy talán még egy kis Csepelt, esetleg Futuraquát. Illetve várnám, hogy legyen végre Waberers short termék a piacon, abba pakolnék rendesen. Ezek foglalkoztatnak nagyjából. Neked mik az ajánlásaid?
azé konzit és opit sem ajánlanék,és csepelt sem,csepelt hir után igen,opi konzi ez már sok.a többi kicsi lutri,zwack,és nyomdát,hosszura osztalék,miatt,
Az orosz államvasutakon múlik minden, ha 10% a nyereség akkor közel 5000 ft/rv, ha magasabb a nyereségmarzs, akkor magasabb. Kicsit Konzum, Opimus dézsa vu érzésem van.
Ügyes Vagy fiatal barátom, jól tetted, hogy vettél! Én már az Opimus zsíros nyerőmet raktam ide, abból vettem ingyen részvényeket, hogy 10x-eljek egy jót! :)
CSEPEL