Kiszámolgattam, ha létrejön az orosz üzlet, akkor az 5000 forintot nyaldosni fogja az árfolyam, konzumot is én ütögettem ki, az 5000-ig is mehet MKB-s sztori miatt.
Èn orulok hogy nem limittel megy fel hanem szepen lassan, reseket betolti, majd hir utan limitel akkor majd erdemes lesz figyelni, de most meg massziv gyujtogetes van.Opi konzum kimerulőben, oriasit mentek egy nevre de teljesitmeny meg nincs mogottuk.Az a sok profit majd helyet keres s itt jo helyen lesz.
Persze hogy gyujtes, a nagytulajok nem adnak el bejelentesi kotelezettseggel jarna, a vetel is persze.Ahogy jon a hir itt is elindulnak a limites napok, mert eddig csak kis emelkedes volt, limites nap meg nem.
jo én értem,a dolgot,de azért is irtam mindenkinek hogy ide ,olyanok vegyenek akik kitudják ülni mert ez még csak az elején vagyunk,és nem tudhatjuk mikor jön a hirek amire mindenki vár,holnap vagy összael,én remélem még augusztusig,egy biztos valakik lehet már tudnak valamit,hozzáteszem konzumban egymillio darabot adtak el 50 -70 között,ez nem véletlen,valakik megvették,fülest kaptak
CSEPEL