Ez nem para, lufi a cég összeségében sok a hitel, bevétel nem jön, egyedül az MKB felügyelet ami sokat hoz. Ugye a kempingeket megcsinálják, de az mikor fog bevételt hozni!?
Forrásnál adogatják el folyamatosan a vagyonelemeket, nekem se volt időm utána olvasni, ugye a mezőgazdasági portfólió is jelentősen csökkent + A Hunguest az a már a Konzumnál van. Szerintem a Leiszt...nek megmondták, h jobb ha kiszáll a tőzsdéről. Meg átadja a hotelokat, meg a mezőgazdaságot.
Opimus-sal meg Konzummal hülyítik a népet igazából, mert nincs mögötte fedezet. MKB felügyelet tényleg sokat ért 500-700 forint, a hotelok, KPRIA árazgatja a piac. De nem hiszem h 2500-5000 forint. + nagyon sok a hitel. Meg a balatoni kempingben is több, mint 20%-a van CSAK.
Opimusnak meg 6%-a lesz egy majd felépülő gyárban, meg 40% a KPRIA-ban. Elég annyi, hogyha valami nemzetközi ügynökség nem engedélyezi Paksot aztán húzódik a sztori, árfolyam le...
az de nem kell sokáig benne lenni,mondjuk én már nem veszek semmit.ezt megvárom még ha megöregszem,akkor is,hir után meg nem adom ,mert lehet megtartom befektetésnek ,még osztalékot is várok akkor,én 4500 ft ot láttam,
CSEPEL