A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
..." Szia Tomi! Hogy látod most igy év vége felé .. "....lesz lesz! a kamatcsökkentés híre környékén szokott indulni a lavina, és
tart a kamatcsökkentés szakaszában több hónapig.... vissza lehet
tekinteni, történelem..." A FED jelen pillanatban úgy fest leáll(t) a kamat emeléssel, de a csökkentés MÉG ....nem került elö a legutóbbi ülésen... Mi várható, mi látszik most szerinted ? ?
Újoncként , újként regisztrálva ... ÜDVÖZLET minden AKTIV fórum társnak! Régóta figyelem a topicot ( már bö 2 éve is talán) és van jó PÁR nagyon jó meglátású, nagyon hozzáértő fórumozó itt fenn ..( öket külön is figyeltem!) Előre bocsátom már az elején, hogy MÉG csak alapszinten vannak technikai, tözsdei (kriptó) alap ismereteim a témában VISZONT! Tavaly év vége óta magam is KRIPTÓZÓ vagyok,....már eszközöltem befektetéseket! Örömmel veszem, ha a TANÁCSAIKKAL vagy jó meglátásaikkal ( jó prognózisaikkal) segítenek majd!
Nem értem én ezt a tesla topikban is mindigy megy a zsezsegés hogy most vegyetek mert drága, aztán amikor lent van az ára semmi élet. Furán gondolkoznak az emberek.
A csodapénz azért van "recesszióban" kb. 2 éve, mert előtte 1 évig kicsit túl volt tolva a mánia. Ez nem sprint, ez maraton. 10 év alatt a legtöbbet emelkedő eszköz volt minden közül. Ingatlant, részvényt, aranyat hány évre veszel, hogy értékeled?
- Tehat a pengo sose nyomott hiperinflat ugye? - Forintunkat se szoktak neha megcibalni? - Mi a sor masik dolog? - Hogy lehet egy currency recesszioban?
A BTC egy masszív spekulatív szélhámosság, semmi több. Sose lesz igazi pénz, már az extra kilengései miatt se lehet az. Meg egy sor másik dolog miatt se. Álmodozni persze lehet, de amúgy a csodapénz miért van évek óta recesszióban most is?
A Bitcoinnak nem kell bank. Lehet egymás között küldeni bankok nélkül. Lehet biztonságban tartani bankok nélkül. Most döbben rá a világ :P az USA-ban és Oroszországban is hatalmas Bitcoin bányák épülnek. A 3. világháború a hash-war lesz. Az nyeri, aki hamarabb tud több BTC-t felhalmozni, miközben a dollár és minden más fiatpénz elvész a történelem homályában.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046