A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Arról már ne is beszéljünk, hogy a noname oldal által feltárt cikk február 8 . i 4 nappal ezelőtti... na de befejeztem a kötözködést mindenkinek szép napot! .. :-)
Arról már ne is beszéljünk, hogy a noname oldal által feltárt cikk február 8 . i 4 nappal ezelőtti... na de befejeztem a kötözködést mindenkinek szép napot! .. :-)
Egyébként ez a ccn.com milyen noname oldal? Hirtelen cnn.com ra asszociáltam de nyilván nem az.. Hihetetlen a EKB feltételes mondataiból kreálnak egy olyan hírt ami talán alkalmas egy kis pumpára.. Csak a fanatikus kripto oldalak dobták be a köztudatba ezt a hírt ahogy nézegetem az internetet..
Ez a lentebbi szó szerinti idézet csak annyit jelent esetleg lehet EU -piacon is határidős Bitcoin
termék és felvehetnek pozíciókat benne.. A pozíció viszont long és short is
lehet. .. Ahogy ez a termék kijött Amerikába egyből láthatóan a Bankok inkább
shortra használták mert azóta csak esik az árfolyam,
mert nem bíznak benne és lufinak tartják.. (összeesküvés
elmélet) Persze ez fordulhat
széljárással egyszer Short egyszer Long
, de spekulálni jó dolog még a bankoknak is.. 😊
“A jelenlegi fejlemények, például az amerikai tőzsdéken bevezetett Bitcoin
határidős ügyeltek alapján az európai bankok is felvehetnek pozíciókat
Bitcoinban, így ezt mindenképpen meg fogjuk vizsgálni”
Kína egyébként pont ellentétesen jár el még a tőzsdei külföldi platformokat is tiltja a lakosságának... Furcsa .. Egyébként meg ott van felvehet pozíciót a jegybank ami azt jelenti még nem vett és vizsgálják az ügyet (csak feltételes mód) . Mindegy a hír jó arra, hogy a pumpa újra induljon..
Most ássa meg Európa a saját sírját .. Ha függővé teszik a crypto piactól a jegybanki mérlegeket a crypto lufik kidurranásával még a sima pénzügyi rendszert is magával ránthatja..
Ehhez csak gratulálni tudok
a következő válság gócpont borítékolható….. Valószínűleg pozícióba
vannak ezért indulunk felfele a bányászatom a környezet szennyezés meg mehet
örökké hajrá… Szerintem ha kijön a Volta
beruházok én is bányászgépekbe, mert a
hülyének is megéri dolgozni se kell a gépek termelik a pénzt szép jövő 😊
Fújjuk a lufit srácok ha már ennyire akarja mindenki ..
Az a kérdés is feltehető, hogy közel tíz év alatt miért nem sikerült elpusztítani a bitcoint? Minden erre irányuló törekvés kudarcot vallott, minden krízisből megerősödve jött ki. A bitcoin elpusztíthatatlannak tűnik. Üdv:
Na de erre a #4090-es hszemben feltett kérdésekre szeretnék választ kapni. Szóval miért is van majd 10 év után is vergődés, amikor ez megold mindent. Tudom, bankárhatalom, de most meg hirtelen elkezdtek fehér zászlót lobogtatni, igaz? Szóval valami logikusat - tudjátok, olyan matematikai alapokon összerakható - magyarázatot adhatnátok.
Mondjuk nem tudom, miért lepődök meg a crypto-hívókön, ma néztem a "power balance karkötő" a mai napig hódít más formában és eszik vazze, akkor ezt ami így be van csomagolva - valódi technológiai háttérrel megtámogatva - miért ne zabálnák az emberek, ugyi....
"Hogy Draghi azt mondta vizsgálják a dolgot és nem azt, hogy egy nagy piramisjáték ?" Mióta is van Bitcoin? 2009 óta, lassan 10 éve. De ez egy szuper dolog. És 10 év alatt a mai napig is egy szenvedős, maszatolós, mindennek hangzó, de senkitől, semmilyen közösen kiadott nagy pénzügyi vezetői rétegtől nem hallunk EGYÉRTELMŰ és EGYSÉGES véleményt, határozott irányt, hogy most akkor mi is van. Ezen elgondolkodott vajon a vallási közösség, hogy ilyen egyértelmű helyzetre, amit hirdetnek, vajon miért nem valósulnak meg a fentiek? 10 év könyörgöm, milyen szuper technológia az, amivel ennyit szenvednek, hmm? Mindenhogyan büdös ez nagyon, most, hogy leesett az árfolyam jönnek a pumpálós hírek. Lehet valamelyik haver beragadt 20K környékén jó sok lóvéval? És én tartom, hogy ebből baromi nagy gebasz lesz, hogy ennyire a fejesek is beleszálltak piárkodni, itt nagyot fognak cumizni a kisemberek megint.....
Aki tud angolul.. itt egy érdekes videó Arany vs Bitcoin ról... https://www.youtube.com/watch?v=MsL_8AazpsA A programozó srácot jól kiosztja az öreg miért nem ér fabatkát se a digitális jele ..
nah igen.. izzadhatnak a nepek:) epp nezem, 7981 az arfolyam... szepen dobaljak be a kicsik is. mi lesz itt hetfon, amikor a nagyok is elkezdenek kitarazni? erdekes lesz, en figyelni fogom. ki milyen arat josol jovo het pentekig? :)
GTX 1080 TI Gibabyte AURORUS extreme 265 e ft ért még anno fél éve.. Tudom most már 300 e felül van , ha kapható lenne , de nem kapható.. viszont most kezd aki csak bányászatra épített beomlani a buli izzadnak a népek nehogy tovább lefele menjen az árfolyam...
Illetve a bányagépek amortizációjával és a mindösszesen fél éves ASIC gépek garanciájával kalkuláltál? Mert ha azt is beleveszi az ember lehet nem olyan rózsás a kép főleg ha most is jelenleg nem a leghatékonyabb ASIC géppel bányászik valaki... (Én Altcoin - okat bányászok piciben)
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046